Kuvaus

Kuvan kohde, tätä en halua myydä , vaan tietoa!!!!!  Mutta jos menee siinä hinta.

 

Tähän merkkiin on ilmestynyt ihmeellinen kuvio Leijonan ympärille ja kukaan ei tiedä mistä?

Siksi hyvät keräilijät.onko kenellään vastaavaa?

Olen saanut useamman vihjeen miten se on syntynyt, liotettu ja paperista tarttunyt,mutta miksi ei näy valkoisessa marginaalissa samaa merkkiä.

Kemiallinen reaktio? Kysymys kuuluu tekeekö reaktio ruudukon ja jättää taustan koskemattomaksi?

Kirjekuori saanut kosteutta ja tarttunut sisäkuoresta(värillinen sisäkuori) Mutta miksi taas tausta vapaa, ja yleensä merkki suojataan pergamiinikuorela ja ehkä suojapahvia , uskon että kosteus ei tule niiden läpi ja siirtyykö kuvio pergamiinipussin  läpi?

Joten mysteeriä riittää,jos intoa asialle riittää niin tule kotiini niin katsotaan ja huokaillaan ihmettä yhdessä kahvikurin ääressä Vantaalla.

Huom olen muuttanut tietokoneellä merkin väriä jossa kuvio näkyy selkeämmin ja joku kaunis päivä kun merkin mysteeri selviää tuo pyyntö voi olla tosi halpa mytta nyt mennään sillä tai tietoa kaivataan.    

pprr@suomi24.fi

Kohdetta katsottu yli 300 kertaa ja olisin toivonut että joukossa olisi ollut joku Malli 30. asiantuntija joka olisi voinut valaista kohdetta ja ehkä kertoa jotain. Uskon että mallin kerääjiä on paljon ja ehkä joltain löytyy vastaava painos ? tai eri arvolle Tuo ei voi olla ainoa? sillä arkille nuo ova painettu missä loput ja saa tulla katsomaan t pprr@suomi24.fi

Nyt kohdetta katsottu jo 520 kertaa ja en ajatellut että kenellään ei mitään sanottavaa tai kysyttävää,mallin kerääjiä on runsaasti ja heillä tietoa valtavasti. Joten selatkaa kansioita jos tulee vastaava esiin sillä nuo on painettu arkeittain ja jossain pitäisi olla nuo muuut ,laita kuvia tai tule tutkimaan,ratkaistaan mysteeri yhdessä t pprr@suomi24.fi

Kohdetta katsottu 670 kertaa ,onko tietoa?

Nyt katsottu 760 kertaa

On ehdotettu Kemiallista reaktipta mutta , laitan malliksi cccp merkin jossa arvatenkin on tuo k-reaktio

Kohdetta katsottu 875 kertaa ja  kenellään ei hyviä ajatuksia ,voi skannta ison kuvan paperille pyynnösta!!

Kohdetta katsottu noin 1500 kertaa ja jos laitat sp osoitteen   kettur0@gmail.com niin laitan ison printatun kuvan joka varmaan herättää uusia ajatuksia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 000 €
Sulkeutuu 102 vrk 19 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 000 € Sulkeutuu 102 vrk 19 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.12. klo 11:57

Vaikuttaa siltä, kuin merkki olisi liotusvaiheessa laitettu kuivumaan lakanan tai muun
kankaan väliin ja painojen alle, jolloin väriä on voinut irtoa merkistä. Lakanassa on samanlainen kudonta. Pitänee testata olettamusta.

5.12. klo 13:03

Eikö silloin koko merkin pinta myös marginaalit olisi ottaneet kuviota ja entä tausta ? edelleenkin omituisen valikoivaa liotusta?

5.10. klo 12:07

Olen 'seniori'n kanssa samaa mieltä! Paperi on valkoinen ja painoväri on keltainen. Silmämme näkevät painovärin päällä joko vaalean tai tumman lisäkuvion. Koska valkoisella paperilla ei ole mitään ylimääräistä, lisäkuvio on VALKOINEN!

6.10. klo 23:34

En tuosta ymmärtänyt mitään, marginaalit on valkoiset ja niissä en näe mitään vaikka kuinka suurentelen , ja jos katsot kuviota niin rajaantuu tarkasti merkin marginaalien sisään ja oln toivonut että merkin asiantuntija kävis katsomassa mutta menestys

8.9. klo 22:23

Kyllä, venäläisen merkin viereinen merkissä näkyy vesileiman osa. Vesileiman etsijällä se näkyy varmasti hyvin. Käy näyttämässä merkkiä Käpylän Merkissä.

muokattu 8.9. klo 22:43

Ok pitää tutkia . t p
Jos olet lähellä vantaata voi tulla kotiini tutkimaan apu on tervetullut että mysteeri selviää

pprr@suomi24.fi

8.9. klo 21:40

Kuvassa 4 näkyy vesileiman tapainen kuvio myös valkoisessa osassa.

8.9. klo 21:58

Tarkoitatko tuota suurennettua hammaskuvaa

26.7. klo 20:07

Voisit kysyä helsingin tekniikkamuseosta, josko siellä olisi vanha painokone tallella.

muokattu 28.7. klo 19:43

Ja yhteyspyyntöjä oteta . Kysyisin vain kuinka löytöjö tehdään ja tällaisia normikerääjiä ei kuunnella yst terv PR
Esitän kaikille postimerkkikerhoille toiveen ,ratkaistaan yhdessä joukossa on tietoa,

pprr@suomi24.fi

26.7. klo 20:06

Tuota voisi tarkastella painoteknillisesti, väri on painettu matriisin läpi, joten siitä voisi johtua, ettei paperin pintaan ole kiinnittynyt tasaisesti väriä. Minkälainen painokone tuohon aikaan oli käytössä, nykyään käytetään kiintonaista filmiä.

28.7. klo 19:23

Tuota merkin tutkimista olen ehdottanut monelle mutta en vastakaikua ole saannut ja itse en tiedä mistä lähtisin liikkeelle. Olen ehdotellut että voivat tulla kotiini ja tutkia vapaasti .
Olen ihmetellyt kovasti ettei edes M-30 huippukerääjiä kiinnosta?

22.7. klo 13:02

Kysytkö että miksi vaikoinen (vaalea) kuvio ei näy valkoisella taustalla?

22.7. klo 22:39

Kuviohan on tumma ja se näkyy postimerkin keskiosassa ja kysymys on siitä kun katsot kuvia niin miksi valkoiset marginalit ovat valkoisia, oletan että niissäkin pitäisi näkyä jos on liottamalla tullut?

10.7. klo 9:13

merkki on saanut "kuvio" kun se on liutettu pois omasta kuoresta.samassa liutuserässä on ollut mukana merkkejä jossa on ollut "hämähäkkivekkokuori".kun merkki on ollut siellä vedessä,"hämähäkkikuori" on ollut tämän merkin päälle= syntynyt kem.reaktio.

21.7. klo 21:57

Miksi liotuksen kuvio ei näy esim valkoisilla pinnoilla eikä marginaaleissa ? valikoivaa liotusta sellaista ei ole.