Kuvaus

Kuvan kohde, tätä en halua myydä , vaan tietoa!!!!!  Mutta jos menee siinä hinta.

 

Tähän merkkiin on ilmestynyt ihmeellinen kuvio Leijonan ympärille ja kukaan ei tiedä mistä?

Siksi hyvät keräilijät.onko kenellään vastaavaa?

Olen saanut useamman vihjeen miten se on syntynyt, liotettu ja paperista tarttunyt,mutta miksi ei näy valkoisessa marginaalissa samaa merkkiä.

Kemiallinen reaktio? Kysymys kuuluu tekeekö reaktio ruudukon ja jättää taustan koskemattomaksi?

Kirjekuori saanut kosteutta ja tarttunut sisäkuoresta(värillinen sisäkuori) Mutta miksi taas tausta vapaa, ja yleensä merkki suojataan pergamiinikuorela ja ehkä suojapahvia , uskon että kosteus ei tule niiden läpi ja siirtyykö kuvio pergamiinipussin  läpi?

Joten mysteeriä riittää,jos intoa asialle riittää niin tule kotiini niin katsotaan ja huokaillaan ihmettä yhdessä kahvikurin ääressä Vantaalla.

Huom olen muuttanut tietokoneellä merkin väriä jossa kuvio näkyy selkeämmin ja joku kaunis päivä kun merkin mysteeri selviää tuo pyyntö voi olla tosi halpa mytta nyt mennään sillä tai tietoa kaivataan.    

kettur0@gmail.com

Kohdetta katsottu yli 4000kertaa ja olisin toivonut että joukossa olisi ollut joku Malli 30. asiantuntija joka olisi voinut valaista kohdetta ja ehkä kertoa jotain. Uskon että mallin kerääjiä on paljon ja ehkä joltain löytyy vastaava painos ? tai eri arvolle Tuo ei voi olla ainoa? sillä arkille nuo ova painettu missä loput ja saa tulla katsomaan t kettur0@gmail.com

Nyt kohdetta katsottu joyli 4000 kertaa ja en ajatellut että kenellään ei mitään sanottavaa tai kysyttävää,mallin kerääjiä on runsaasti ja heillä tietoa valtavasti. Joten selatkaa kansioita jos tulee vastaava esiin sillä nuo on painettu arkeittain ja jossain pitäisi olla nuo muuut ,laita kuvia tai tule tutkimaan,ratkaistaan mysteeri yhdessä t pprr@suomi24.f

On ehdotettu Kemiallista reaktipta mutta , laitan malliksi cccp merkin jossa arvatenkin on tuo k-reaktio

Kohdetta katsottu 875 kertaa ja  kenellään ei hyviä ajatuksia ,voi skannta ison kuvan paperille pyynnösta!!

Kohdetta katsottu noin 1500 kertaa ja jos laitat sp osoitteen   kettur0@gmail.com niin laitan ison printatun kuvan joka varmaan herättää uusia ajatuksia.

Tuo viimeinen teoria mielestäni 27.12 lienee mielestäni lähinnä totuutta mutta painoprosessin mukaan ei voisi olla mahdollista? onko kenellään tietoa niin kahvit tiedossa ja merkkiin tutustuminen kotonani . Tuon teorian mukaan jos tullut painovaiheessa tekee siitä miljoonamerkin ja postimerkkipäättäjiä tällainen ei tunnu kiinnostavan mennään olankohautuksella vai niin. Olisin kiinnostunut edelleen selvittämään merkin löytyykö apua?

Oma teoriani on kun merkkiä on alettu painamaan pohjana on valkoinen arkki pohjaväriltääm valkoinen johon tuo leijonakuvio painettu ja jostain tuohon painettuun kuvioon tarttunut tuo ruudukkokuvio ja tarttunut vain tarkasti siihen kohtaan missä vain painettua leijonakuviota jos tullut liotuksen jälkeen ja laitettu kuivymaan jonkun päälle mistä tarttuisi jotain ,näkyisi varmaan myös valkoisilla osilla. tuossa osa teoriaani ja tuo kemiallinen reaktio ei tee ruutukuviota vaan sotkee koko merkin kuin tuo cccp merkki.Kirjekuoren sisäpussista tarttunut kuvio satuaan kosteutta matkan aikana,mahdoton ajatus tuleeko kuvio pergamiinipussin läpi? siinä pohtimista Kahvia edelleen tarjolla ,joukkotiedoissa voimaa . t pertti

Tässä välillä kävin saunassa ja tunnetusti kun lämpö pehmentää aivoja ja ajattelin tuota tekotapaa niin kun leijonakuvio painetaan niin mikä on seuraava kohta kun arkki ja painoväri on kostea ? silloin niitä ei varmaan vielä pinota pakaksi vaan annetaan kuivua jolloin tuo ruudokko on syntynyt kun painojälki on vielä kostea,onko muita ajatuksia? sillä niin tarkka tuo kuvio on ja säännöllisen muotoinen. Mietintämyssy päähän ja pohtimaan ,haluatko olla yksi joka ratkaisee mysteerin.

Sp vaihtunut kettur0@gmail,com.

Olen pikkuisen muokannut ,poistanut turhia viestejä ja humoristien lähettämiä viestejä ja odottaisin edelleen kiinnostuneiden viertejä ja edelleen ihmettelen mikä tässä niin vaikeaa, maailmalla ratkaistu tuhansia vaikeita merkkejä ja tässä yksi lisää MISTÄ KUVIO ILMERTYNYT.

Minun teoriani on kun merkin pinta on ollut painovaiheen kostea ja sitä ei kukaan ainakaan vielä ole kumonnut.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 000 €
Sulkeutuu 81 vrk 16 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 000 € Sulkeutuu 81 vrk 16 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.