Kuvaus

Erikoinen, arviolta 1990-luvun alusta (tai kasarin lopulta) oleva painoarkki, jossa 48 kpl Walt Disney -aiheisia purukumitarroja / keräilytarroja, on Akua, Mikki, Hessua ja lehden kansia ym, uusimmat yhden kuvan näppäinpuhelimesta päätellen jostain 1980-luvulta. Sopisi vaikka kehyksiin seinälle.

Vaakaviisteet on leikattu valmiiksi, mutta pystysuuntaan on viillot jätetty tekemättä, joten yksittäisten tarrojen irrottaminen vaatisi saksihommia. 

Hienosti Disney-copyrightit paikallaan jokaisessa ja jälki ei näytä reprokuvatulta (eli piraatilta) vaan oikein asialliselta, mutta ongelmakseni en tällaisesta sarjasta ainakaan kotimaassa ole kuullut. Ei ole kuitenkaan mikään eBay-ostos tms, vaan ihan Suomesta peräisin ja maannut omassa varastossani viimeiset 20+ vuotta. Kaikki tieto sarjasta tai muuten e.m. tarroista olisi kovastikin tervetullutta. 

Arkin koko on noin 52x50 cm ja kunkin yksittäisen tarran olisi marginaalien siistimisen jälkeen varmaankin tarkoitus olla noin 70x55 mm tai millin-kaksi alle.

Postitus asianmukaisesti rullalla 7,90 euroa tai jos joka tapauksessa aiot leikata arkista täyden sarjan, onnistuu postitus myös taitettuna kuoressa 3,50 eurolla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
Sulkeutuu 19 vrk 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24 € Sulkeutuu 19 vrk 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.