Kuvaus

[AC0812]


KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen HYVÃSSà iskussa oleva kovakantinen ensipainos LEILA JA ANNUKKA diggareille.


Leila ja Annukka - Melua mekossa  
 

Baana kutsuu bailaajia.

Leilan ja Annukan sinkkuus on nyt taakse jäänyttä elämää. Avioliiton kultaiset kahleet eivät heitä kuitenkaan haittaa. Urbaanit ikinaiset panevat rahaa sojoon entiseen malliin, kaartavat parketeille kaasu pohjassa ja shoppailun lomassa huilaavat drinkkibaareissa. Miehet, alkoholipolitiikka, naisen seksuaalinen vapaus sekä ikääntymisen haittavaikutukset ulkonäköön askarruttavat naisia yötä päivää. Mutta miten käy avioliittojen? Onko naisten tuimilla napsuilla terästetty meno liikaa kotona odottaville miehille?

Melua mekossa on jatkoa Leilan ja Annukan suuren suosion saavuttaneelle Täydessä tällingissä -kirjalle (1998). Molemmat teokset perustuvat ohjelmasarjaan Leila ja Annukka, joka on yksi Radiomafian suosituimpia ohjelmia

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy

Keuruu 1999


VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.Leila ja Annukka oli yksi radiokanava YleXin ja sitä edeltäneen Radiomafian suosituimmista ohjelmista. Se alkoi vuonna 1995 ja jatkui aina vuoden 2003 loppuun, jolloin se YleXin kanavauudistuksen myötä poistui ohjelmistosta. YLE halusi jatkaa ohjelmaa YleQ -kanavalla, mutta ohjelman tekijät päättivät lopettaa sen. Vuonna 1997 kuuntelijat äänestivät ohjelman Radiomafian suosituimmaksi.


Huumorisarjan tähdet

Leila Penelope Makkonen (s. 1965 - ääni: Johanna Reenkola) ja Annukka Hellä Aina Ilona Ahlqvist (s. 1966 - ääni: Tiina Siikasaari) ovat toistensa parhaat ystävät, jotka tapasivat toisensa vuonna 1995 Annukan seurustellessa Leilan alkoholisoituneen muusikkoveljen Arton kanssa. Ohjelmassa käsiteltiin ajankohtaisia asioita kahdesta näkökulmasta: Leilan itsevarmasta ja kaikkitietävästä vinkkelistä sekä Annukan herkästä ja viattomammasta perspektiivistä. Leila oli rikas ja tumma vamppityyppi, lohjalaisen kunnanjohtajan tytär ja miljoonaperijätär, joka oli ollut sängyssä yli tuhannen miehen kanssa. Vaalea, naiivi ja sinisilmäinen Annukka oli köyhän elimäkeläisen maatilan ainoa tytär, jonka lapsuus oli isän mielenterveysongelmien vuoksi myrskyisä. Sarjan viimeisenä vuonna Annukka sai myös tyttären, Annabella Millastiinan, jonka nimi tosin ensin vaihteli Caroline Castehelmestä Salliin ja Millaan.

Ihmissuhteista

Leilan ja Annukan ihmissuhteet olivat kautta sarjan värikkäitä. Annukka kokeili avoliittoa Arton, Askon, Veskun (Annabella Millastiinan isä), Akin ja Ramin kanssa sekä avioitui Tapsan, Riston sekä Eeliksen kanssa. Leila päätyi avioon sarjan aikana kaksi kertaa; Jyrkin ja Lennartin kanssa, mutta ennen sarjan alkamista hän oli ollut jo kerran naimisissa. Sarjassa esiintyivät silloin tällöin myös Annukan eläimet, ennen kaikkea Regina-koira, joka osasi piirtää, laulaa ja melkein puhuakin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 114 vrk 5 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 114 vrk 5 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.