Kuvaus

Vuonna 1963 esitteli Saksan Leitz oman privat käyttöön suunnitellun  pien-elokuvakameran, mikä käytti 16mm filmiä, tosin toinen puoli filmiä valoitettiin ensin, sitten toinen puoli,,, eli tämä on 8mm kamera, mutta ei mikään kasetti Super-8 , vaan käytössä oli rullafilmi. Tässä on heidän malli, missä oli mahdollista vaihtaa objektiivia, painamalla sen yläpuolella olevaa nuppia. Mukana tulee  orig. nahkalaukku, kamera ehkä toimii, ehkä ei, en ole kokeillut ja akku oli liian hapettunut, se on poistettu.

   Usein internetissä myytävä Leica Leitz on sellainen, josta on otettu juuri arvokkaimmat osat pois varaosiksi ja myynnissä on pelkkä kuori !   Tätä olen käyttäynyt, vuosikymmeniä sitten ja  minusta  kaikki osat ovat  tallella, paitsi akku.  Katso kuvia tarkkaan !

Linssit kaikki OK kunnossa.  On joka tapauksessa aito LEICA Leitz tavara.

Kertaan vielä, 16mm elokuvafilmi halkaistiin pituusssuuntaan ja saatiin aikaan (puolet halvempaa) 8mm kaitafilmiä, mutta ei missään tapauksessa Super 8 filmiä.  Nämä vanhan ajan arvokkaat "aatelis-kamerat " ovat loppumassa ja niiden osto käy myös sijoituksena. Kaikki Zeiss ja Leitz ovat vanhoina keräily kohteita. Tästä on todisteena juuri huutokaupassa ollut Leica ( LEITZ) kamera M3 vuodelta 1954 sarjanumero 700004 jonka hintapyyntö on 312,000 euroa. Tai mitäs sanot Leica kamera M2, vuodelta 1958 Wetzlar , joka kuului 500 kpl sarjaan ja hintapyyntö oli  20400 euroa. Leica ja Leitz ovat saman tehtaan kaksi eri merkkiä. 

FOT09MI702  Leitz kamera Leicina , kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Toiminta on harrastus, oikeastaan vain eräs sivuharrastus ja viikottain joku ostaa pari kolme kohdetta.
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin.
Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida..

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 9 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

67,98 € Sulkeutuu 8 vrk 9 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.