Kuvaus

Tähän kuuluu: 
Leningrad Cowboys Go America: 
Jossain tundralla, ei kenenkään maalla, asuu maailman huonoin rock-yhtye, vailla yleisöä ja ilman minkäänlaista kaupallista potentiaalia. Niinpä he päättävät haudata kansallistunteensa ja lähteä luomaan uraa Yhdysvaltoihin, missä ihmiset nielevät mitä tahansa. 
Tämä elokuva on kertomus heidän matkastaan läpi uuden mantereen, kertomus hämyisistä baareista ja rehellisistä ihmisistä hampurilaismaan takapihoilla. 
Leningrad Cowboys Meet Moses: 
Muutamia vuosia Meksikossa vietettyään päättää maailman huonoin rock-yhtye suunnata kohti kotia eli Siperiaa. Oppaana toimii heidän entinen managerinsa Vladimir, joka nykyisin kutsuu itseään Moosekseksi. Matka vie meren yli ja Euroopan mantereen poikki, ja pähkähullu reissu on täynnä vaaroja ja vaikeuksia. Bändiä vaivaa jatkuva raha-, bensiini-, ruoka- ja olutpula. Kaiken huipuksi heitä seuraa amerikkalainen agentti, joka etsii Vapaudenpatsaan kadonnutta nenää. 
Total Balalaika Show: 
12. kesäkuuta 1993 70.000 ihmistä todisti Helsingissä historiallista tapahtumaa. Leningrad Cowboys esiintyi ensimmäistä kertaa yhdessä Puna-armeijan kuoron 100 laulajan, 40 muusikon ja 20 tanssijan kanssa suurimmalla Suomessa nähdyllä näyttämöllä. Show sisälsi rockklassikoita kuten "Happy Together", "Delilah" ja "Knockin on Heavens Door", samoin kuin hittejä bändin omasta ohjelmistosta. Konsertti oli suurmenestys ja Aki Kaurismäki ryhmineen oli paikalla kuvaamassa tätä unohtumatonta tapahtumaa, jossa kohtasivat vanha ja uusi, itä ja länsi.

Uusi, muovissa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 7 vrk 1 h 59 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 7 vrk 1 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.