Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva  nidottu painos Lenita Airisto diggareille.

Lenita Airisto: JATKOAIKA molto vivace 

Seniori ilmentää kokemusta, ei vanhuutta

Seniorit ovat räjähdysmäisesti kasvava voimavara. Mitä pitemmälle katsomme tulevaisuuteen sitä selkeämmin näemme tämän radikaalin megatrendin vaikutuksen maapallon elämään.

Vuosituhannen vaihteessa ennustettiin, että vuonna 2009 Suomessa on enemmän yli 65-vuotiaita kuin alle 15-vuotiaita. Vuonna 2012 senioreja on jo yli miljoona. Jos vanhat ja viisaat nähtäisiin korvaamattomana voimavarana ja unohdettaisiin puheet eläkepommista, olisi menojen sijaan odotettavissa tuloja ja suoranainen markkinapommi.
Mutta millaista on virtuaalivaarien ja uusiomuorien elämä 2000-luvulla? Miten me itse kukin voimme jatkaa elämäämme täydessä vireydessä aina satavuotiaiksi? Pystymmekö vastaamaan pitkäikäisyyden, elämänhalun ja vitaalisuuden haasteisiin?
Tulevaisuuden seniorit ovat pitkän elämän uranuurtajia, jotka uusivat nikamia ja elimiä siinä kuin me hampaita. Pian meillä on 100-vuotiaita, joilla on 60-vuotiaan energia ja fysiikka. Olemmeko valmistautuneet tähän? Miten pitkäksi elämänkaari voi venyä? Riittääkö eläketurva uuteen uljaaseen elämään, vai pitäisikö luoda pitkän elämän turvarakenne? Entä missä ovat kolmannen ikäluokan yrityshautomot? Miten järjestetään ihmisen moottorin varaosat ja niiden määräaikahuollot? Miten lännen uusi bioteknologia ja idän vanha vaihtoehtolääketiede toimivat yhteistyössä? Mistä löytyvät pidennetyn elämän sisältö ja tarkoitus? Ja lopuksi: koska meidän on aika lähteä?
Kirjan pohjana on laaja lähdeaineisto, ja sen lisäksi diplomiekonomi Lenita Airisto on haastatellut eri puolilla maailmaa huippuammattilaisia, jotka ovat tekemisissä pidennettyyn elinikään liittyvien lääketieteellisten, sosiaalisten ja taloudellisten tekijöiden kanssa.

"Jatkoaika-kirjan keskeinen ajatus on ihmisen omien voimavarojen käyttö myöhäisvuosien hyväksi."
- Suomen Kuvalehti

"Lenita julistaa sodan ikärasismia vastaan ja marssittaa taistelutantereelle 60-90 -vuotiaita superyksilöitä neljästä maanosasta. Jatkoaika on hauskaa luettavaa."
- Taloussanomat

"Lenita etsii ikuista nuoruutta. - - Kirja lupaa uskomatonta tulevaisuutta. Kaikki ruumiinosat ovat kohtapuoliin korvattavissa."
- Helsingin Sanomat

"Lenita Airiston kirja on raportti siitä, minkälaisia näkökulmia eri puolilla maailmaa vanhenemiseen on. Se on journalistinen haastattelusarja, joka avaa aihepiiriä ja antaa suuntaa."
- Nykypäivä

"Lenitaakin tarvitaan eläkebuumia ehkäisemään. - -
Airisto visioi erittäin vilkkaasti, kovaa ja korkealta. - -
Airisto on oikealla asialla."
- Aamulehti

"Lenita löysi megatrendin. - -
Visiokirja Jatkoaika iskee ytimeen esipuheesta alkaen. Airisto pohtii vanhenemista terveys- ja kulttuurikysymyksenä, markkinapommina ja ihmisyyttä arvostavana elämäntapana - lähdön lopullisuutta unohtamatta. Napakka paketti vahvistaa uskoa unelmiin."
- Seura

2. painos

Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2000

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 48 vrk 2 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 48 vrk 2 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.