Kuvaus

Myydään otsikon ja kuvan mukainen Lenovo porttitoistin ilman virtalähdettä tai mitään muutakaan oheis sälää.
 
HUOM! Myynnissä siis pelkkä porttitoistin ilman virtalähdettä, kaapeleita, pakkausta tai mitään muutakaan.
Katso muut ilmoitukseni jos tarvit myös verkkoadapterin joka tulee normaalisti porttitoistimen mukana..
Virtalähteeksi käy ihan tavallinen 5 voltin virtalähde, jos kiinnostuit niin kysele tarkempia tietoja, virtalähdehän ei paljoa maksa jos sinulla ei sellaista itselläsi ole.
 
Laitteessa muutamia käytön jälkiä mutta se on ehjä ja toimii täysin

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
tai
Sulkeutuu 4 vrk 21 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 4 vrk 21 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.