Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

15,6" Lenovo ThinkPad Edge E530 kannettava tietokone, i7 3612QM @ 2.10GHz prosessorilla, 8Gt RAM, DVD-asema, sormenjäljenlukija, numeronäppäimet myös näppäimistön sivulla, kovalevy jaettu kahteen osaan(343Gt ja 353GT).
Lisäksi on pieni SSD-korttilevy, joka on nopeuttamassa käynnistystä ExpressCache ohjelman avulla, mutta tuo ohjelma on lakannut näkymästä ilmeisesti Windowsiin tulleiden päivitysten myötä. Saattaa toimia taustalla piilossa, asensin sen uudelleen, mutta ei tullut näkyviin. Tehtävien hallinta näyttää että kyllä siinä jotain toimintaa on, joten ilmeisesti toimii. Kone tuntuukin käynnistyvän joskus lähes puolessa minuutissa.

Alunperin ollut Windows 7, nyt suomenkielinen Windows 10 Home 64bit, päivitetty ainakin 1.2.2021, tai myöhemmin. Kone otettu käyttöön vuonna 2012, mutta ollut jo 6 vuotta varakoneena, jolloin vähän käytetty. Hieman kiiltoa tullut joihinkin näppäimiin, merkinnät yhä hyvät.

Akku ei enään uuden veroinen, mutta toimii yli tunnin kevyessä käytössä, se on helposti itse vaihdettavissa. Laturilla voi käyttää myös, se tulee mukaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
180 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2021 18:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.