Kuvaus

Kokonaan metallista valmistettu pienoismalli on Made in Germany ja tehdas myytiin vuonna 2006 Schuco konserniin ja siihen loppui tämän pienoismallin valmistus....historiallinen, ostettu vuonna 2004 uutena.

Pienoismalli kuvaa Boeing 747 konetta, joka oli kauan aikaa ilmojen tunnetuin Jumbokone, nykyään se titteli kuuluu Eurooppaan, ja konserni AIRBUS on parempi kaikin puolin ja heidän lentokone  Airbus A380 on suurempi ja parempi, kuin malli 747. Eurooppa on tukevasti ilmailun kärkipaikalla....Ranska Saksa ovat korkean laadun valmistajia.  Nyt kiilaa jopa Kiina ja Venäjä ilmailu lentokone alalle, ja toki heillä on siihen täysi oikeus. 

Pienoismalli on metallia ja pituus 28cm ja siipien kärkiväli 26cm ja paino 656g. Pyöriä puuttuu laskutelineestä ja myös alkuperäinen alusta on ajan mukana kadonnut, koska oli mökillä ja tätä usein esiteltiin Saunan terassilla. Lentokone on keräily esine, koska tämän valmistaja tehdasta  ei enää ole. Säilytä, tämä siirtyy museoon , kunhan aikaa kuluu.

DE30OK612c Lentokone pienoismalli metallia.

Boeing 747 valmistus loppui jo pari vuotta sitten, oikeita matkustaja koneita ei enää valmisteta, rahti versioita kyllä.

Myös AIRBUS 380 valmistus loppuu, suuntaus on kohti A320/ B737 sarjan koneisiin, jolloin niitä lentää usein ja paljon...

tosin EU ilmatila on melkein jo täysi, lisää lentoja tuskin saadaan.  Keski-Euroopassa on lennonvalvonta ja lentokoneen kipparilla myös yksi lisäjuttu, se on NATO sotalentokoneet ja niiden lennot, sillä siviili lennonvalvonta ei ohjaa niitä ja ne saattavat tehdä mitä vaan, normaali siviili ilmailu ei ole kovin innostunut sotakoneiden harjoituksista....riski on juuri NATO alueella , Nato maiden ilmatilassa.  Suomi on luovuttanut oman ilmatilansa erinäisten vieraiden valtioiden käyttöön, ilmaiseksi ja kuin pikkuinen lapsi tikkukaramellin kanssa, häpeällistä, noloa.  Euroopan ilmatila on jo nyt yli ruuhkainen, paljon ei voida lentoja enää sallia. Siirrymme hyper juniin? 500km /h 

Venäjä hylkii Finnair koneita ja ei päästä niitä ilmatilaansa pörräämään? Lufthansa kyllä lentää....diplomatiaa...

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 3 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,50 € Sulkeutuu 75 vrk 3 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.