Tuote on myyty käyttäjälle kerx007 hintaan 10,90 €

Kuvaus

Kun Euroopan suurilta kentiltä Frankfurt am Main, Pariisi, Madrid,  Zurich, jne plus EU ulkopuoliset kentät Moskova ja Lontoo lentää Australiaan, voi yhtiö olla Qantas ja kone Airbus A380, maailman suurin matkustajalentokone.  Kunnon luotettavaa Eurooppa laatua ! Tätä konetyyppiä valmistetaan Ranskassa ja Hampurissa Saksa.  Isojen koneiden ostobuumi on ohi, valmistus lähenee loppua kohti. Koko idea oli kuolleena syntynyt vauva. 

MOD13JN201  AIRBUS A380 Pienoismalli muovia, siipien kärkiväli on 31cm ja jalusta mukana. Paino n. 250g, maalaus Qantas yhtiön väreihin.  Australiassa käyneet pitävät näitä usein työpaikalla ...esillä tietenkin...käynti kenguruiden maassa on pitkän puuduttavan lennon takana. 

Eurooppa onnistui murtamaan menestyksellisesti vuosikymmenien liki monopoli asemassa olevat Atlantin takaiset lentokonetehtaat, rakentamalla itse Euroopassa  parempia ja luotettavimpia koneita. Lentokone moottoreiden puolella on ikävä riippuvuus vielä totta, yksikään valtio ei saa kapitalistisilla markkinoilla olla liki monopoli asemassa. Ylivoimaisia  riippuvuuksia ei sallita, parasta aikaa EU johto yrittää tehdä internet asioista omaa Eurooppa keskeistä. Joissakin maissa on paha riippuvuus Hollywood filmeistä ja USA elokuva TV sarjojen ylivaltaa ei sallita, Saksassa eniten saksan ja ranskankielistä ohjelmaa......

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.10.2022 12:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.