Kuvaus

Ennen vanhaan tiedottamisenkin  tavat olivat jotain muuta kuin nykyään. Myynnissä on todennäköisesti 40-luvulta oleva lentolehtinen, jonka mukana on kirje terveydenhoitolautakunnalta. 

Kirjeen otsikko on: Tärkeä tiedoitus 15 - 25 -vuotiaille kunnan asukkaille . Kirjeessä kerrotaan, etä kirjeen mukana Sinulle saapuu lentolehtinen, jossa kysytään : Mikä on kansamme terveyden pahin vihollinen?. Kirjeessä kerrotaan keuhkotaudista, sen leviämisestä, mutta myös keinosta, millä ihmiset "voidaan pelastaa elämälle ja tulevaisuudelle". Keino on rokottaminen ja kirjeen alaosassa on käsin kirjoitettunan missä ja milloin on kokoontumispaikka tuberkuliinikokeen ottamiselle ja rokottamiselle. 

Lentolehtisen allekirjoittajana on Suomen tuberkuloosin vastaustamisyhdistys. Lentolehtisen otsikkona on: Mikä on kansamme terveyden pahin vihollinen ? Lentolehtisessä on lisää tietoa tuberkuloosista ja rokottamisesta.

Molemmat paperit ovat ehjiä, mutta taitteita ja ryppyjä niissä molemmissa on.

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Lähetän kirjeenä 50 g. (esim. 30.8.19 hinta oli 1,60 eur)

 

Hakusanoja: tuberkuloosi keuhkotauti suojarokote tuberkuliinikoe terveydenhoito rokotus rokottaminen rokote lentolehtinen tiedotuslehtinen terveysviranomainen terveydenhoidon historia Ahär
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 113 vrk 9 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 113 vrk 9 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.