Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Leonard Nimoy Science Fiction Volume 1 & 2 (1995), Interactive Publishing Partners


Kuuluisan scifi-näyttelijä Leonard Nimoyn eli Mr. Spockin juontama CD-ROM, osat 1 ja 2, joissa kerrotaan tieteiskirjallisuuden klassikkoteoksista. Julkaisija Interactive Publishing Partners.

Alkuperäiset CD-ROMit alkuperäisissä koteloissaan. Kotelo on suuri ja näyttävä 20x24 cm pahvikotelo, siis ei CD-kotelo. CD-ROMit ovat olleet vuosia säilytettyinä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, niiden pitäisi olla uudenveroisessa kunnossa.

Levyillä nähdään Nimoyn lisäksi myös muita tieteiskirjallisuuden asiantuntijoita, tämän lisäksi käsiteltävät scifi-klassikot on mahdollista myös lukea levyllä olevina versioina.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 7 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita), ajan ja olosuhteiden salliessa on myös mahdollista sopia tapaaminen jonnekin helposti saavutettavalle paikalle Helsingissä, missä ostaja voi tarkastaa tavaran kunnon ennen maksamista ja vastaanottamista säästäen postikulut. Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2021 18:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.