Kuvaus

Jarmo Leppiniemi - Markku Koskela: Uudistuva kirjanpito. Perusteet ja käytäntö

  • Weilin+Göös, 1991
  • 211 sivua kovakantinen kirja
  • hyvää kuntoinen kirja, ei merkintöjä. Pientä kulumakulumaa kannessa.
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 6 euroa = 8 euroa
  • HUOMIO! Voit säästä toimituskulussa tilaamalla samaan pakettii muita saman myyjän kirjoja. Tee tarkennettu haku ja laita myyjän tunnukseksi hlewagastir tai kysy myyjältä jonkun aiheen ehdotuksia.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kirja johdattaa kirjanpidon perusteisiin. Tämä kirja selvittää kirjanpidon yleiset periaatteet ja teorian tavalla, joka paljastaa juonen vasta-alkajallekin... Mukana myös tärkeitä laskentatoimen yksityiskohtia sekä yritysverotusta koskevaa tietoa.

Kirjass myös kirjanpitolaki ja - asetus uudessa muodossa.

hakusanat: kauppatiede talous liiketalous oppikirjat kirjanpito laskentatoimi verot ennakkomaksut vekselit poistot varaukset kurssierot palkat palkanlaskenta liikevaihto pääoma liikevaihtovero tulovero yritykset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 23 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 33 vrk 23 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.