Kuvaus

Kuvan kirja. Etu ja takakantta on taottu jollain ja siitä jäljet jotka jatkuvat joillekin sisäsivuille. Eli ei keräilyyn vaan lukuun, vaikka matkalle mukaan.

Ranskan akatemian jäsen Claude Lévi-Strauss (1908-2009) on 1900-luvun eurooppalaisen ajattelun kiistattomia peruspylväitä. Alunperin vuonna 1955 ilmestyneessä teoksessaan Tropiikin kasvot hän kutsuu lukijansa matkalle 1900-luvun alkupuolen Amazoniaan, jossa hän nuorena tiedemiehenä etsi inhimillisen kulttuurin puhtaimpia muotoja ja valoi perustaa myöhemmälle tieteelliselle uralleen.

Lévi-Strauss matkustaa paitsi ajassa ja paikassa myös ajatuksessa, menneiden vuosisatojen "filosofisen matkan" tyyliin. Vaeltaessaan etsimässä kulttuurin alkulähteitä Lévi-Strauss johdattaa lukijansa mykistävän kauniisiin ajatusmaisemiin henkevän melankolisella ja humoristisella kerronnallaan. Löydettyään sen, mitä löydettävissä on, hän ei jätä meitä sademetsän armoille vaan kuljettaa verbaalisella lentävällä matollaan ympäri maapalloa, seuraa kääntöpiirejä [ransk: tropiques] Afrikan toreilta Aasian temppeleihin, kristinuskon ja islamin juurille ja takaisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 21 h 41 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 87 vrk 21 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.