Tuote on myyty käyttäjälle Mustarastas22 hintaan 16,90 €

Kuvaus

Levottomat-trilogia (3DVD)


Levottomat (2000)

Ambulanssilääkärinä työskentelevä Ari (Mikko Nousiainen) viettää työn ulkopuolella railakasta poikamieselämää yhden illan juttuineen. Satuttamisen pelosta hän ei halua tavata tyttöjä toista kertaa. Kaikki on muuten hyvin, mutta mikään ei hänen elämässään tunnu miltään. 

Uimarannalla Ari tapaa Tiinan (Laura Malmivaara), jonka sitkeyden ansiosta pari aloittaa tiiviin seurustelun. Tiinan kautta Ari tutustuu myös hänen ystäviinsä, argeologiaa opiskelevaan Ilonaan (Matleena Kuusniemi) ja hänen poikaystäväänsä Stiguun (Petteri Summanen) sekä papiksi valmistuvaan Hanna-Riikkaan (Irina Björklund) ja tämän poikaystävään Rikuun (Valtteri Roiha).

Yhdessä he viettävät nuoruutensa viimeistä kesää pelaten ihmissuhteita kartoittavaa peliä "Mä en oo koskaan..."Patoutuvat tunteet viiltävät kuitenkin säröjä ihmissuhteisiin, ja kesän päätteeksi paineet purkautuvat lopulliseen ratkaisuun, josta paluuta entiseeen ei enää ole. 

Aku Luohimiehen esikoisohjaus Levottomat on elokuva ystävyydestä, rakkaudesta, pettämisestä ja kasvamisesta. Pääosissa nähdään Suomen tämän hetken kuumimmat nuoret näyttelijät. Värikkäissä sivurooleissa esiintyvät muun muassa Samuli Edelmann ja Vilma Mleasniemi. Elokuvan taustalla soivat vuosituhannen vaihteen suosituimmat suomalaiset hitit.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Minä ja Morrison (2001)

Mitä jää jäljelle silloin, kun edes rakkaus ei riitä? 

Milla on aikuistumisen ja itsenäistymisen kynnykselle jämähtänyt, hieman epätasapainoinen nuori nainen. Oman elämän haltuunotto on jäänyt pahasti rempalleen, koulu jäi kesken eikä työnteko kiinnosta. Milla ajelehtii vailla suuntaa, kunnes hän kohtaa Akin, itseään vanhemman yksinhuoltajaisän. Kiehtovalla tavalla salaperäinen Aki näyttääkin aluksi muuttavan Millan haaveet todeksi.

Alkaa kiihkeä rakkaustarina, jota varjostavat rikokset ja huumeet. Molemmat ripustautuvat pakonomaisesti toisiinsa ja yhteiseen unelmaan. Mutta kaksi heikkoa uhdessä ei välttämättä tee kummastakaan vahvaa. Minä ja Morrison on elokuva rakkaudesta, riippuvuudesta ja itsepetoksesta. 

Millan roolissa nähdään Jussi-patsaalla palkittu Irina Björklund ja Akina ensimmäisessä rakkauselokuvassa näyttelävä Samuli Edelmann. Kokonaan suomalaisesta musiikista koostuvalla ääniraidalla kuullaan mm. Anssi Kela ja Jore Marjarantaa. Kata Kärkkäisen romaaniin perustuvan elokuvan on ohjannut Lenka Hellstedt ja tuottanut Markus Selin.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Levottomat 3 - Kun mikään ei riitä (2003)

Päähenkilö Jonna on äiti, vaimo, siskom uranainen - kaikkea mistä monet voivat vain haaveilla. Hänen elämämänsä näyttää täydelliseltä: aviomies, kaksi suloista lasta ja loistelias nousujohteinen ura mainostoimistossa. Jonna hakee kuitenkin lisää sisältöä arkisten rutiinien keskelle. Ajalla ja paikalla ei ole väliä, kun hän muuttuu asiallisesta liikenaisesta viettelijättäreksi ja poimii mukaansa miehen kuin miehen. 

Irtosuhteista tulee miesten määrän lisääntyessä hallitsematon pakkomielle, josta joutuvat kärsimään kaikki Jonnan ympärillä. Eniten tietysti upea ja ymmärtäväinen ensirakkaus ja aviomies Niklas, joka vaimoaan odotellessa peittelee lapset sänkyyn ja lukee iltasadut. Lisää sekaannusta Jonnan valhemaailmaan tuo myös Aleksi, nuori ja komea purjehtija, joka myös pelaa omaa peliään omilla säännöillään. 

Levottomat 3 on kertomus nykynaisesta, joka elää samaan aikaan kahdessa maailmassa. Toinen on nyky-yhteiskunnan normittama ja täydellisyyttä tavoitteleva maailma, toinen säännöistä piittaamaton maailma, jossa rikotaan rajoja ja noudatetaan omia mielihaluja seurauksista välittämättä. Se on myös kertomus naisen seksuaalisuudesta ja luonnollisen asian kehittymisestä pakkomielteeksi. 

Kohutun ja rohkean elokuvan pääosissa ovat Mi Grönlund, Nicke Lignell, Jasper Pääkkönen, Saija Lentonen, Amira Khalifa ja Jukka Puotila.

Paketin mukana muut elokuvat ilman postikuluja.

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

Kaksi tavallista BLU-RAY / CD / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2021 20:55
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.