Kuvaus

Lightning Returns: Final Fantasy XIII on Final Fantasy -seikkailu joka asettaa pelaajan Lighningin saappaisiin, matkalla halki laajojen elävien ympäristöjen pelaastaakseen tuomitun maailman täydeltä tuhoutumiselta.  

  • Lightningin ohjaksissa: Pelattavana hahmona toimii Lightning, jolla on laaja, kehittynyt kykyvalikoima sekä taistelua että ympäristön tutkimista varten. Kustomoi Lightningiä laajalla asu- ja asevalikoimalla, jotka eivät vaikuta vain häneen ulkoköönsä vaan myös liikkumiseensa ja kykyihinsä.
  • Action-pohjainen taistelu: Uusi taistelusysteemi antaa pelaajalle Final Fantasy -sarjassa ennen kokemattoman suoran kontrollin toimintaan, säilyttäen aiempien pelien ikonisia ja rakastettuja piirteitä.
  • Jatkuvassa liikkeessä oleva kaunis maailma: Luomava taiteellinen ohjaus kuvaa tuomitun maailman täynnä vapautta ja valintoja. Elävät, laajat ympäristöt ja auringon nousut ja laskut luovat joka pelaajalle omanlaisensa kokemuksen.
  • Käytä aikasi viisaasti: Tuhoaan kohti kulkeva maailma luo uudenlaisia haasteita: osa alueista, tehtävistä ja henkiöistä ovat tavoitettavissa vain tiettyinä aikoina. 

Peli ja pelilevy ovat kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa.
Tuotenumero: PS3D

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 16 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,95 € Sulkeutuu 110 vrk 16 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.