Kuvaus

Saksan poliisi ja turvallisuus henkilöt pysäyttävät autoja ja liikennettä tällä merkillä-----pimeässä on  punainen valo !

Pituus on 44cm ja on aito...sisällä 3 kpl C paristoja. Texti HALT= SEIS ja Security .

VER09AG001 Liikenne valvonta ja ohjaus. Saksalainen aito. Paino ilman paristoja n.400g

Autolla liikkunut tietää, että useinmissa maissa voidaan huutaa "STOP !"   Saksankielisissä maissa " HALT!"  ja Venäjänkielisissä huudetaan " STOI!"    Kun autolle huutaa poliisi, tulli tai muu virkamies "Seis, Stop"  älä aja metriäkään. Joissakin maissa voi jopa 5m ajo eteenpäin tarkoittaa pakoyritystä ja kuljettajaa kohti voidaan ampua jopa fataali seurauksin.  Näin voi käydä esim. Amerikassa.  Älä ajattele, tuolla on liikenneturvallinen paikka tms, sillä pysäytyskäskyn antanut ottaa samalla vastuun liikenteestä, siksi ÄLÄ SINÄ AJATTELE, vaan noudata HETI käskyä. 

Nämä on hyvä tietää, voi välttää monta vaaraa. Poliisi (oikea) ei heiluttele vaan kättään, se saattaa olla vaikka tervehdys sinun takana ajavalle autolle, käden heiluttelu ei ole mitään....mitä lie heiluttelee, heiluta takaisin.....vaan poliisi käyttää tätä tai vastaavaa merkkiä !   Poliisilaitos ei ole niin köyhä, etteikö joka autossa olisi oikeat varusteet. 

Espanjassa sekään ei takaa mitään, vaadi nähdä paperi, että on poliisi.

Tämä käsimerkki on ison firman yksityisen porttivahdin tms käytössä ollut, myös ehkä lentokenttä turvallisuus ... Poliisin samanlainen eroaa siinä, että siinä seisoo texti HALT    POLIZEI  !   

Saksan armeijalla on sama, mutta siinä seisoo HALT   BUNDESWEHR ja sen saatavuus on vaikeeta, se maksaa varmasti yli 60...80 euroa....

Saksalaisissa TV Rikossarjoissa näkee usein, kuinka poliisi heiluttaa tätä merkkiä ja hoitaa tehtäväänsä....pelkkä käden heilutus voidaan tulkita torikauppiaan heilutteluksi....asiallinen toiminta vaatii asialliset varusteet....Saksan poliisilla on usein yllään neon-keltaiset liivit, samoja liivejä näkee myös polkupyöräilijöillä, väri ei sano mitään, kaikki saavat käyttää Neon värisiä vaatteita,  mutta poliisi liivin selässä on isoin kirjaimin POLIZEI. Joissakin maissa on Poliisin selässä isoin kirjaimin paikallinen nimitys, alla vielä Police ja venäjäksi myös ....

USA:ssa ei aina tiedä, kuka ja mikä on poliisi, sillä  henkilön asu voi muistuttaa metsänvartijan uniformua ja hänellä seisoo kilpi SHERIFF....  myös monet organisaatiot käyttävät omia textiään, esim. DEA....hieman sekavaa... mihin osastoon kukin kuuluu, luulisin sen olevan helppoa operaation jälkeen selvittää....tiedätkö ison itänaapurin poliisi textin, heillä myös erikoisia merkkejä ja tiukkoja virkailijoita... Venäjällä on syytä tuntea kirjaimet FSB = Sisäinen turvallisuus, suosittelen, että kuuntelet tarkkaan hänen ohjeita. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

33,50 € Sulkeutuu 49 vrk 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.