Tuote on myyty käyttäjälle Kelojarvi hintaan 224 €

Kuvaus

Upea liipotinakselilajitelma vailla tarvitsijaa.
Hyväryhtinen rulolokerikko, joka sisältää kuusi levyllistä putkiloita. Putkiloitten yhteismäärä on noin 600kpl (viimeisestä levystä puuttuu muutama putkilo). Viimeisen levyn putkiloissa on myös vetoakseleita merkittyihin kellomerkkeihin, esim Omega, Tissot ym.
Muutamia putkiloita on tyhjänä, joissakin taasen on kymmenkunta liipotinakselia sisällä. Heittäisin arviona, että 95% putkiloissa sisältää jotain. Yhteismäärä osissa pyörii varmaan 2000kpl kieppeillä, ellei ylikin.
Mukaan tulee myös paksu DCN-osaluettelo, sekä laatikoston alkuperäinen luettelo, joista käy ilmi, mikä osa mihinkin kelloon kuuluu. Itse en ole perehtynyt, mihin kelloihin osat käyvät, mutta varmaan siitä löytyy niin ranne- kuin taskukelloihinkin osia.
Osien perusteella kuntoluokitus on uusi, laatikosto, hyvä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
224 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.11.2019 21:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.11. klo 6:33

Eikös Matkahuolto pelaa?

6.11. klo 8:28

Eihän se postin piiriin kuulu, joten varmaankin pelaa. Itse olen käyttänyt tähän saakka vain postia ja nuo MH-hinnat eivät ole minulle tuttuja. Selvitellään.

5.11. klo 21:28

Mites tään toimitus sitten sujuu, jos 11 pv. alkaa Postin kahden viikon lakko ? Vähän huonoon ajankohtaan olet huudettavaksi laittanut ! Yst. HauHauRoc

muokattu 5.11. klo 22:48

Totta puhut, unohdin sujuvasti tuon mahdollisen lakon, kun laitoin myyntiin.
Huudon voittajan kanssa voimme sopia toimituksesta, laitetaanko postin hyllylle pariksi viikoksi, vai lähetetäänkö myöhemmin...
Voidaan sopia myös huudon maksuaikaa myöhemmäksi.