Tuote on myyty käyttäjälle PetePPPP hintaan 27 €

Kuvaus

LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT X 4

TUTTU TV:STÄ!

LILLI LEMMIKKI JA KUKKAISYSTÄVÄT KUTSUVAT SINUT MUKAAN KUKKAISMAAN SEIKKAILUIHIN!

LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT 1 - SUURI KYKYKILPAILU--

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

SUURI KYKYKILPAILU-

LILLI OSALLISTUU KUKKAISYSTÄVIENSÄ KANSSA KYKYKILPAILUUN. LILLIN AIKA MENEE YSTÄVIEN AUTTAMISEEN, NIIN ETTÄ HÄN EI EHDI ITSE HARJOITELLA LAISINKAAN. ONNEKSI YSTÄVÄT TULEVAT APUUN. KAIKKI OVAT YLLÄTTYNEITÄ KUN VOITTAJA PALJASTUU...

KAVERUKSET RIIDOISSA-

MIMOSAN JA ORVOKIN VÄLILLE TULEE RIITAA JA MIMOSA MENEE LILLIN LUO. LILLI YRITTÄÄ KEKSIÄ KEINON SAADA YSTÄVYKSET TAAS YHTEEN.

PÖRRI VILUSTUU-

PÖRRI-RUKKA ON VILUSTUNUT EIKÄ VOI LÄHTEÄ PIKNIKILLE MUIDEN KUKKAISYSTÄVIENSÄ KANSSA. LILLI SAA LOISTAVAN IDEAN JA KAIKKI TYÖSKENTELEVÄT YHDESSÄ TUODAKSEEN PIKNIKIN PÖRRIN LUO.

HAISULIONGELMA-

LIMANEN ON KUTSUNUT MIMOSAN ILLALLISELLE, MUTTA MIMOSA KIELTÄYTYY. PIIKKI KERTOO SEN JOHTUVAN SIITÄ, ETTÄ MIMOSA MIMOSAN MIELSTÄ LIMANEN TUOKSUU PAHALLE. LIMANEN TEKEE KAIKKENSA TUOKSUAKSEEN PAREMMALLE, JA SAADAKSEEN MIMOSAN SUOSTUMAAN HÄNEN KUTSUUNSA.

SUURI KILPALENTO-

PIIKKI HAASTAA PÖRRIN LENTOILPAILUUN. HÄN VÄRVÄÄ LIMASEN VALMENTAJAKSEEN, TOISTEN KUKKAISYSTÄVIEN AUTTAESSA PÖRRIÄ. PIIKKI ON PÄÄTTÄNYT VOITTAA KILPAILUN, KEINOLLA MILLÄ HYVÄNSÄ.

VALMISTUSVUOSI 2005

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA

LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT 2 - LILLI KAUPANPITÄJÄNÄ--

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

TAHME JUTTU-

SEITIN VERKKO ON TULLUT LIKAISEKSI, EIKÄ MIKÄÄN TARTU SIIHEN KIINNI. PIIKKI LUULEE KEKSINEENSÄ TÄYDELLISEN RATKAISUN KÄYTTÄESSÄÄN HUNAJAA, MUTTA HUOMAAKIN OLEVANSA TÄYSIN SOTKEUTUNEENA VERKKOON!

URHEILUPÄIVÄ-

KUKKAISYSTÄVÄT JÄRJESTÄVÄT URHEILUPÄIVÄN. PIIKKI ON PÄÄTTÄNYT VOITTAA JOKA LAJIN KEINOJA KAIHTAMATTA, MUTTA HÄNEN SUUNNITELMANSA TEHDÄÄN TYHJIKSI.

KAUHEA JÄTTI-

LILLI KERTOO NAATILLE TARINAN JAAKOSTA JA PAVUNVARRESTA. NAATTI RAKASTAA TARINAA JA HALUAA KERTOA SEN KAIKILLE, MUTTA PELÄSTYY HUOMATESSAAN ISOT JALANJÄLJET PUUTARHASSA. VOISIKO SE OLLA NIIN, ETTÄ HEILLÄ ON IHAN OMA JÄTTILÄINEN?

LILLI KAUPANPITÄJÄNÄ-

LILLI PITÄÄ HUOLTA ASTERIN KAUPASTA HÄNEN PUOLESTAAN. NAATTI AUTTAA KULJETUKSISSA. LILLI SELVIÄÄ, ETTÄ KAUPAN PITÄMINEN EI OLE NIIN HELPPOA MILTÄ SE NÄYTTÄÄ, VARSINKIN KUN NAATTI VIELÄ AIHEUTTAA LISÄHÄMMENNYSTÄ.

REILUA PELIÄ-

KUN LIMANEN HUOMAAMATTAAN LYÖ HERNEEN KEPILLÄ KOLOON, SAA PIIKKI SIITÄ LOISTAVAN IDEAN KILPAILUKSI. LUONNOLLISESTI PIIKKI AIKOO VOITTAA!

ROOLEISSA PETRI POIKOLAINEN SANNA-JUNE HYDE JA LIISA KUOPPAMÄKI.

VALMISTUSVUOSI 2005

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA

 

LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT 8 - NEITI HAJAMIELINEN-

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

HURJA REMONTTI-

MIMOSA AUTTAA PÖRRIÄ TÄMÄN PESÄN MAALAAMISESSA, MUTTA PITÄÄKÖ PÖRRI LOPPUTULOKSESTA?

ORVOKIN JUHLAT-

ORVOKILLA ON SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT, MUTTA LILLI EI OLE SAANUT KUTSUA.

METKUT MIELESSÄ-

PÖRRI SATUTTAA ITSENSÄ JA MUUT KUKKAISYSTÄVÄT OVAT HÄNESTÄ HUOLISSAAN. PIIKKIKIN TEESKENTELEE LOUKKAANTUNUTTA, JOTTA SAISI MYÖSKIN PALJON IHANIA MAKEISIA.

LIMUTEHTAILIJAT-

ON TODELLA KUUMA PÄIVÄ. LILLI JA PÖRRI VALMISTAVAT LIMUA KUKKAISYSTÄVILLE, MUTTA YHTÄKKIÄ LIMUA EI LÖYDY ENÄÄ MISTÄÄN. MINNE SE ON KADONNUT?

NEITI HAJAMIELINEN-

LILLI-RUKKA - HÄN ON LUVANNUT TEHDÄ NIIN MONTA ASIAA TÄNÄÄN, ETTÄ EI PYSTY ENÄÄ MUISTAMAAN MITÄ ON LUVANNUT KENELLEKIN. HÄNEN ONNEKSEEN SEITTI TARJOAA AUTTAVAA KÄTTÄ.

VALMISTUSVUOSI 2005

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA

LILLI JA KUKKAISYSTÄVÄT 11 - LILLIN PARHAAT-

LILLIN KYMMENEN SUOSIKKIA!

MUKANA ON MYÖS KAKSI ENNEN JULKAISEMATONTA JAKSOA

LILLI ON TÄYNNÄ ENERGIAA, HÄN ON LUOVA JA AINA ILOINEN JA POSITIIVINEN. HÄN VIETTÄÄ PALJON AIKAA YSTÄVIENSÄ PÖRRIN, ORVOKIN JA NAATIIN SEURASSA. YHDESSÄ HE PITÄVÄT HYVÄÄ HUOLTA PUUTAHASTA, LEIPOVAT JA KATSOVAT ETTEIVÄT PIIKKI JA LIMANEN PÄÄSE KEPPOSTELEMAAN LIIKAA. LILLILLÄ ON TAPANA UNOHDELLA ASIOITA, MUTTA ONNEKSI HÄNELLÄ ON IHANAT YSTÄVÄT JOTKA AUTTAVAT HÄNTÄ HÄDÄN TULLEN!

TULE MUKAAN JA NÄE SEURAAVAT JAKSOT:

LILLI LAPSENVAHTINA

ASTERI VAIHTAA VAPAALLE

SUURI KYKYKILPAILU

AARREJAHTI

KOSKAAN ET MUUTTUA SAA

HIENONA JUHLIIN

KUKKAISLAAKSOSSA ROKKAA

KUKKAISLAAKSON LAULU

PAKKASAAMU

KARVAASKARTELUA

VALMISTUSVUOSI 2007

KESTO 1H 40MIN PUHUMME SUOMEA

 

YHTEISKESTO SETILLE  4H 10MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

27 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 12:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.