Kuvaus

Myynnissä kokoelma Lock´n Load Tactical series sarjaan kuuluvia peruspelejä /laajennuksia. Taistele ryhmätason taisteluja (squad level combat) taktisesti Lock´n Load sarjan kartoilla ja pelinappuloilla jotka ovat graafisesti upeita.

Pelijärjestelmä soveltaa itsensä  hienosti soolopelaamiseen, sillä erityiset näkyvyyssäännöt (spotting rules) korvaavat piilotetut yksiköt tai naamioimismerkit (concealment markers). Jokainen skenaario on kuin oma tarinansa elokuvassa. Mark Walker, suunnittelija, on pitänyt huolta, että pelaaja/t kokevat jännittäviä tapahtumia. Jokainen peruspeli sisältää 16 kykykorttia (skill cards), jotka antavat upseereille (leaders) ja sankareille (heroes) erikoiskykyjä.

Ks. pelikohtaiset yksityiskohdat (kuvia ym.)  sivustolta www.boardgamegeek.com  Ota huomioon että kokoelmani on myynnissä myös pienempinä paketteina. Jos joku ostaa kokoelman, niin lopetan kaupankäynnin paketeista. Jos joku ostaa paketin, niin lopetan kaupankäynnin kokoelmasta. Aikaisempi huuto ratkaisee. 

Peruspelit ovat itsenäisiä eivätkä tarvitse muuta, jotta niitä voisi pelata. Laajennukset lisäävät sarjaan tai peruspeliin ja ne tarvitsevat yhden tai useamman muun pelin, jotta niitä voisi pelata. Kaikki kokoelmassa ovat pelattavia yksinään tai muitten kokoelmaan sisältyvien laajennusten/peruspelien kanssa. Et tarvitse muuta. Hinta on 20,- per peruspeli/laajennus (x12), paljousalennus kun ostaa koko kokoelman. Varmaan ei mene montaa kuukautta, että säästää tarvittavan summan, jos viitsii asettaa itselleen mieluisen tavoitteen :) Nämäkin pelit menee lopulta (peukut pystyssä) :)

Kaikki 12 peruspeliä/laajennusta ovat uudenveroisessa kunnossa. Kaikki osat ovat tallella kaikissa peleissä. Pelinappulat on pussitettu tai laitettu GMT Games´in säilytyslokerikkoihin. 

Useimmat kokoelman pelit sijoittuvat 2. maailmansotaan (Saksan Blitzkrieg Ranskassa, Normandian maihinnousun jälkeiset tapahtumat, Battle of the Bulge; Saksan viimeinen hyökkäys länsirintamalla, Saksa Itärintama: Alku ja Kurskin taistelut), muita  ovat Vietnamin sota ja Mogadishun taistelut. Taistelupakkaukset (Battle pack) lisäävät skenaarioita useimpiin aikakausiin. 

Myytävään kokoelmaan sisältyvät seuraavat peruspelit/laajennukset:

1. Band of Heroes (peruspeli, amerikkalaiset laskuvarjojääkärit, 101. ja 82. divisioonista, taistelevat keskellä Normandian pensaikkoa kesäkuussa 1944 vastassaan Saksan eliittijoukot: SS ja Fallschirmjaeger -joukot unohtamatta mm. pelättyjä Tiger-panssarivaunuja ) 2. painos 2005, 2. Swift and Bold (laajennus, brittilaskuvarjojääkärien D-päivän hypyt ja Operaatio Kauppapuutarha/Market Garden) 2007, 3. Noville - Bastogne´s Outpost (laajennus, Saksan viimeinen suurhyökkäys Länsirintamalla eli Battle of the Bulge) 2009

4. Battle Pack Alpha 2007 (Tarvitsee yhden tai kaikki näistä: Not One Step Back, Forgotten Heroes, Band of Heroes, Swift and Bold.)

5. Battle Pack Bravo 2009 (Tarvitsee Band of Heroes peruspelin ja Noville laajennuksen.)

6. Forgotten Heroes Vietnam 2. painos 2012 (peruspeli), 7. Anzac Attack (laajennus, lisää australialaisia & uusiseelantilaisia Vietnamiin) 2. painos 2013

8. Heroes of the Blitzkrieg 2009 (peruspeli, Saksan salamahyökkäys Ranskaan), 9. In Defeat Defiance 2012 (laajennus, englantilaiset ja ranskalaiset käyvät sitkeää viivytystaistelua, jotta mahdollisimman moni saataisiin evakuoitua Englantiin Dunkirkista) 

10. Not One Step Back (laajennus, tarvitsee Band of Heroes ja Swift and Bold, Saksan Itärintaman alun taistelut)  2007 

11. Dark July (laajennus, tarvitsee Band of Heroes ja Not One Step Back, Saksan Itärintama: Kursk) 2. painos 2008 

12. A Day of Heroes (peruspeli) 2008 (Modernia kaupunkisotaa Mogadishussa, Somaliassa. Tulee mieleen elokuva Black Hawk Down)

EI toimitusta. Nouto tai sovitaan tapaaminen Helsingissä esim. Kampin Suomalaisen edessä. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

240 €
Sulkeutuu 19 vrk 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

240 € Sulkeutuu 19 vrk 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.8. klo 14:40

Kiinnostaako vaihdossa, olisi GMT ja MMP pelejä?

9.8. klo 20:57

Vastasin yksityisviestillä.

22.7. klo 20:59

Hei! Ei liity tähän kauppaan! Mutta menikö se Ambush kaksikko kaupaksi? No nääkin voisivat kiinnostaa...

23.7. klo 11:51

Joo, Ambush-paketti meni kaupaksi. Hienoa että kiinnostaa !