Kuvaus

Myynnissä kokoelma Lock´n Load Tactical series sarjaan kuuluvia peruspelejä/laajennuksia. Ks. pelikohtaiset yksityiskohdat sivustolta www.boardgamegeek.com  Ota huomioon että kokoelmani on myynnissä myös pienempinä paketteina. Jos joku ostaa kokoelman, niin lopetan kaupankäynnin paketeista. Jos joku ostaa paketin, niin lopetan kaupankäynnin kokoelmasta. Aikaisempi huuto ratkaisee.

Peruspelit ovat itsenäisiä eivätkä tarvitse muuta, jotta niitä voisi pelata. Laajennukset lisäävät sarjaan tai peruspeliin ja ne tarvitsevat yhden tai useamman muun pelin, jotta niitä voisi pelata. Kaikki kokoelmassa ovat pelattavia yksinään tai muitten kokoelmaan sisältyvien laajennusten/peruspelien kanssa. Et tarvitse muuta. Hinta on todella edullinen, vain 20 € per peruspeli/laajennus ! Siis loistava tarjous ! Säästät rahaa, kun ostat koko kokoelman !

Kaikki 12 peruspeliä/laajennusta ovat uudenveroisessa kunnossa. Kaikki osat ovat tallella kaikissa peleissä. Pelinappulat on pussitettu tai laitettu GMT Games´in säilytyslokerikkoihin. Pelit soveltuvat myös soolopelaamiseen.

Useimmat kokoelman pelit sijoittuvat 2. maailmansotaan (Saksan Blitzkrieg Ranskassa, Normandian maihinnousun jälkeiset tapahtumat, Battle of the Bulge; Saksan viimeinen hyökkäys länsirintamalla, Saksa Itärintama: Alku ja Kurskin taistelut), muita  ovat Vietnamin sota ja Mogadishun taistelut. Taistelupakkaukset (Battle pack) lisäävät skenaarioita kaikkiin aikakausiin. 

Myytävään kokoelmaan sisältyvät seuraavat peruspelit/laajennukset:

1. Band of Heroes (peruspeli, Normandia) 2. painos 2005, 2. Swift and Bold (laajennus, brittilaskuvarjojoukot) 2007, 3. Noville (laajennus, Saksan viimeinen suurhyökkäys Länsirintamalla eli Battle of the Bulge) 2009

4. Battle Pack Alpha 2007 (Tarvitsee yhden tai kaikki näistä: Not One Step Back, Forgotten Heroes, Band of Heroes, Swift and Bold.)

5. Battle Pack Bravo 2009 (Tarvitsee Band of Heroes peruspelin ja Noville laajennuksen.)

6. Forgotten Heroes Vietnam 2. painos 2012 (peruspeli), 7. Anzac Attack (laajennus, lisää Australialaisia & Uusi Seelantilaisia Vietnamiin) 2. painos 2013

8. Heroes of the Blitzkrieg 2009 (peruspeli, Saksan salamahyökkäys Ranskaan), 9. In Defeat Defiance (laajennus, viivytystaistelua ennen vetäytymistä Englantiin) 2012

10. Not One Step Back (laajennus, tarvitsee Band of Heroes ja Swift and Bold, Saksan Itärintaman alun taistelut)  2007 

11. Dark July (laajennus, tarvitsee Band of Heroes ja Not One Step Back, Saksan Itärintama: Kursk) 2. painos 2008 

12. A Day of Heroes (peruspeli) 2008 (Modernia kaupunkisotaa Mogadishussa, Somaliassa. Tulee mieleen elokuva Black Hawk Down)

EI toimitusta. Nouto tai sovitaan tapaaminen Helsingissä esim. Kampin Suomalaisen edessä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

240 €
Sulkeutuu 83 vrk 22 h 11 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

240 € Sulkeutuu 83 vrk 22 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.