Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tästä Jouluksi ja koko ensi vuodeksi 2018 luotettava kaveri, jota lahjansaaja osaa arvostaa! Joululahjavinkki joululahja suositus!

Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta Logitech B525 kamera voidaan kääntää erilaisiin kuvakulmiin, myös kameran käyttäjistä poispäin, jos he eivät halua olla näkyvissä. Kameran taita ja ota matkaan -suunnittelun avulla ammattilaiset voivat helposti säilyttää kameraa ja ottaa sen mukaansa. B525 ei ole ainoastaan plug-and-play-asennettava kamera, jota voit käyttää UVC-yhteensopivan suosikkivideo-ohjelmasi kanssa. Se on myös optimoitu käytettäväksi Microsoft Lyncin kanssa ja hyväksytty Skype-käyttöön.

Ominaisuudet:

HD 720 p:n tarkkuus ja 30 kuvan sekuntinopeus sekä automaattitarkennus - kuvat ovat teräviä suurennoksissakin (jopa 10 cm:n etäisyydellä kameran objektiivista).
360 asteen kääntösäteen ansiosta kamera on helppo asettaa eri kulmiin kahdenkeskisiä tai useampien osallistujien videopuheluita varten.
69 asteen diagonaalinen kuva-ala
Aito 2,0 megapikselin RightLight 2 -tekniikalla varustettu tunnistin
Helppo plug-and-play-asennus
Sisäänrakennetut mikrofonit ja stereoääni takaavat kirkkaan äänenlaadun ammattitasoisissa videoneuvotteluissa.
Sopii nestekidenäyttöön tai kannettavaan työskentelitpä missä tahansa.

Teräväpiirtovideo (720p)
USB-liitäntä
69 asteen diagonaalinen kuva-ala
plug-and-play-asennus
Sisäänrakennetut mikrofonit

Kannettaviin HD-videopuheluihin ja tallentamiseen – mukana automaattitarkennus. Kun soitat videopuhelun heikossa valaistuksessa, kamera mukautuu älykkäästi tuottaakseen parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Sisäisen automaattitarkennuksen ansiosta kuvat ovat erittäin teräviä myös lähikuvissa (jopa 7 cm:n etäisyydeltä kameran objektiivista). Yhteensopiva Skype™-, Google Hangouts™- ja Yahoo!® Messenger -ohjelmien sekä muiden yleisten pikaviestiohjelmien kanssa. Useimmat tärkeimmät pikaviestipalvelut tarjoavat 720 p:n teräväpiirtoisia videopuheluita. Nauti selkeistä keskusteluista ilman ärsyttävää taustamelua. Voit ottaa jopa 8 megapikselin (interpoloitu) korkean kuvantarkkuuden valokuvia. Tekniset tiedot: Teräväpiirtoiset videopuhelut (1 280 x 720 pikseliä) suositellussa järjestelmässä Teräväpiirtovideo: Jopa 1 280 x 720 pikseliä Logitech Fluid Crystal™ -tekniikka Automaattinen tarkennus Valokuvat: Jopa 8 megapikseliä (interpoloitu) Sisäänrakennettu mikrofoni, joka hyödyntää Logitechin RightSound™-tekniikkaa Hi-Speed USB 2.0 -sertifioitu (suositus)Käytännössä sama kuin Logitech C525 HD Webkamera B=Business yritysmalli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

38 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.5.2018 0:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.