Kuvaus

Legend of the Dragon - Lohikäärmeen merkki  -  Osa 5 - Vakilapako  -  DVDJännittävä seikkailusarja perustuu ikivanhaan kiinalaiseen uskomukseen jonka mukaan maailmaa hallitsee 12 eläinradan merkkiä. Kaksoset Ang ja Ling ovat syntyneet Lohikäärmeen vuonna. Kun valon ja pimeyden voimat kutsuvat heitä, Angista tulee Kultainen Lohikäärme, ja Lingista Varjolohikäärme.

Vankilapako
Entinen Sikojen temppelinvartija, Tommy Vu on paennut vankilasta ja on hyökkäämässä Dojoon, hyökkäyksen jälkimainingeissa paljastuu, että myös Mestari Chin oli aikoinaan Sikojen temppelinvartijana.

Hevosenleikkiä
Ang, Mestari Chin ja Xuan ovat etsimässä salaperäistä Hevosen temppeliä, jonka sijainti on niin salainen, että itse Mestarikaan ei oikein tiedä mistä sen löytää. Jäljet johtavat kuitenkin autioksi luullulle saarelle..

Varjoapina
Kun Chi vartioi Apinoiden temppeliä, häntä syytetään laiminlyönneistä. Epätoivoinen Chi aikoo hankkia takaisin kadonneen, ?hyvän? Apinan voimarenkaan?

Myrkkyä
Ling saa houkuteltua Angin ja Xuanin Tiikerin temppeliin, jotta Eläinradan herra pääsee hyökkäämään Käärmeiden temppeliin.

Pimeimmän Lingin voima
Eläinradan herra on varastamassa kolme voimarengasta, Pimeimmän Jinin herralle, mutta Ang joukkoineen huomaa ryöstöyrityksen.

 

Kesto:
109 min

Tekstitys:
Suomi

R2

K-11

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 67 vrk 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 67 vrk 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.