Kuvaus

UNBOILEDIN HUIMA SYYSALENeljän kohteen ostajalle edullisin neljästä PUOLEEN hintaan; kuuden kohteen ostajalle KAKSI edullisinta puoleen hintaan; seitsemän kohteen ostajalle KOLME edullisinta puoleen hintaan; kymmenen kohteen ostajalle NELJÄ EDULLISINTA PUOLEEN HINTAAN; kahdentoista kohteen ostajalle neljä edullisinta puoleen hintaan ja muista kohteista alennusta 0,50 per kohde; viidentoista kohteen ostajalle neljä edullisinta puoleen hintaan ja muista 0,70 per kohde. Myös noutoale voimassa. Kohteita lisätään myyntiin joka viikko. Paljousalennus voimassa 30.11. saakka. Halutessasi voit kerätä kohteita vaikka marraskuun loppuun ja sitten maksaa kertyneet kohteet.

Myös ostan vanhat aikakauslehdet ja postikortit (kelpaa myös vaihdossa levyihin). Tarjoa. Yhteydenotot armas.hepovirta@gmail.com

- - - - - - -

UNBOILED CD-KOHDE. Punk Rock / Uusi Aalto

LOOSE PRICK: LIKAISIA ENKELEITÄ - VALKOISIA SOTILAITA (Loose Prickin parhaat levytykset 1979-1982). Poko Rekords 2002

Kokoelma yhtyeen kappaleita vuosilta 1979-1982. Kahdeksansivuinen kuvitettu vihko. Biisilista katso kuvasta

Kannet hyvät. Kansipaperit/vihko uudenveroiset. CD hyvä (vähäistä pintajälkeä löytyy, käytännössä uudenveroinen)


Loose Prick oli kouvolalainen, vuosina 1979-1982 levyttänyt punkrock-yhtye. Yhtyeen perusti syksyllä 1977 laulaja Pauli Johansson yhdessä Jussi Kylliäisen kanssa. Bändin nimi oli aluksi Loose Prick And The Gob ja laulukieli englanti. Alkuaikoina kokoonpano vaihteli. Alun perin bändissä oli jopa kolme kitaristia, silloin tyylillisiä erimielisyyksiä oli paljon, toiset halusivat tehdä "rightwing"-sanomaa, toiset enemmän omaehtoista "Suomipunkkia", jota silloin ei vielä ollut. Kaksi kitaristia jätti bändin, yksi siitä syystä, että 18-vuotias ei voi enää soittaa punkrockia, koska oli jo aikuinen.

Jonkin ajan mietinnän jälkeen Looset päätti jatkaa nelimiehisenä, Johansson laulajana, Kylliäinen kitaristina, Tami rumpalina ja Jantunen basistina. Uusia biisejä tehtiin kuten myös demonauhoituksia. Bändi sai levytyssopimuksen Poko Rekordsin kanssa, kun se oli suostunut vaihtamaan laulukielensä suomeksi. Elettiin vuotta 1979. Pitkä nimi lyheni Loose Prickiksi.

Loose Prick julkaisi urallaan kaksi albumia, yhden EP:n sekä kolme singleä. Yhtye osoitti ihailunsa Veltto Virtasta kohtaan jo ensimmäisen, vuonna 1979 julkaistun, singlensä b-puolella (Velton nimeen) ja kolme vuotta myöhemmin Loose Prick tekikin Veltto Virtasen kanssa lp:n nimeltä Beibi.

Pauli Johansson ja Tami Ranta esiintyvät myös Raivopäät feat. Friends albumilla Punkrock Jukebox 3, joka ilmestyi marraskuussa 2009.

Loose Prickin tunnetuimmat kappaleet ovat "Mua potkitaan päähän" ja "Etkö rakastaisi, että joku rakastaisi". Ennen Loose Prickiä bändin jäsenistä Johansson, Kylliäinen, Korppi ja Kipahti ovat soittaneet Peer Güntissä. Bändin jäseniä on Loose Prickin jälkeen kuulunut ainakin yhtyeisiin Alaston Lounas ja Going Public.

(Wikipedia)
 

CD-KOHTEIDEN PAKKAUS- JA POSTIKULUT :
1-2 CD-kohteen lähetys 3,00 e
3-4 CD-kohteen lähetys 4,90 e
5-10 CD-kohteen lähetys 5,90 e
Yli 10 CD:tä 6,60 e

NOUTOALE VÄHINTÄÄN 5 cd-kohdetta OSTANEELLE: 
Jos noudat kohteet Porista, annan JOKAISESTA ostamastasi alennusta 0,20 e. (Alle 1 e kohteissa ei noutoalennusta)

 

MAKSUKSI KÄY MYÖS VANHAT KIRJAT, LEHDET JA POSTIKORTIT

Katso kotisivuni WWW.KULTAOMENA.COM 
sekä keskeneräinen postikorttikokoelma (tuhansia kortteja odottaa skannaamista, kuvia lisätään kun ehditään, kortteja tulossa myyntiinkin)

KULTAOMENA ostaa ja myy (tarvittaessa myös vaihtaa) kirjat, lehdet ja postikortit. JATKUVASTI OSTETAAN VANHOJA AIKAKAUSLEHTIÄ JA POSTIKORTTEJA

Yhteydenotot armas.hepovirta@gmail.com 

    

¤ Historiaa, nostalgiaa, tietoa ja tulkintaa
NETTIANTIKVARIAATTI JA KIRJALLISUUSSIVUSTO KULTAOMENA ¤

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 5 vrk 20 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 5 vrk 20 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.