Kuvaus

Pokeri on korttipelien kuningas. Kansainvälisten turnausten ja Internet-pelien suuret potit ovat houkutelleet suomalaispelaajiakin ryhtymään ammattilaisiksi. Ennen kuin uhkapelille luovuttaa koko lompakkonsa, on paras opetella pelin säännöt perusteellisesti.


Pokerinpelaajan käsikirja johdattaa niin aloittelijat kuin pidempään pelanneetkin maailman suosituimman korttipelin saloihin. Harrastaapa pokeria sitten ystävien seurassa tai suurten setelien toivossa, voittoon vaaditaan aina muutakin kuin onnea. Varmaa voittoa ei voi kenellekään luvata, mutta säännöt syvällisesti tuntevalla pelaajalla on siihen entistä paremmat mahdollisuudet.

 Kirjassa perehdytetään kaikkiin pelipöydässä tarvittaviin taitoihin. Kannattaako bluffata – ja mitä on semibluffaus? Koska panosta kannattaa korottaa? Mitä vastustajan eleet ja ilmeet kertovat hänen korteistaan – ja kuinka tätä tietoa voi käyttää omaksi hyödyksi? Kuinka selvä voittajakäsi pelataan viisaasti loppuun asti?

 Kaikkein suosituimman pokeripelin eli Texas hold’emin lisäksi kirjassa opastetaan pelaamaan neljää muuta pokeripeliä. Myös pokeritermit, voitokkaat pelitaktiikat ja erilaisten käsien todennäköisyydet tulevat Pokerinpelaajan käsikirjan ansiosta nopeasti tutuiksi.

1. p. 2006, WSOY, 256 s. Kierrekantinen kirja kansineen on mielestäni todella hyväkuntoinen.

KOHTEISSANI ON MUITAKIN POKERI-AIHEISIA TEOKSIA!

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 1 vrk 19 h 37 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 1 vrk 19 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.