Tuote on myyty käyttäjälle kookari hintaan 400 €

Kuvaus

Levykaupan poistoerä- LP-levyjä.

Pop - Rock - Viihde - Soul - Disco - Soundtracks - iskelmät (kotim.) - Klassista musaa - Jazzia.  Mukana on myös pieni määrä LP-levyn kokoisia maxeja. Mukana ei ole hengellistä musiikkia eikä puhelevyjä. Lähes kaikki levyt ovat erilaisia - samaa levyä ei löydy suuria määriä.

Ostat siis yhteensä tuhat LP-levyä yhdellä huudolla. Levyt on poistettu levykaupan hyllyistä jossa ne ovat aikaisemmin maksaneet 5-7 euroa per kpl. Tuplakappaleita ja ylijäämätavaraa .

-  Poistamme levyjä tällä tavalla koska tarvitsemme hyllytilaa syksyn uutuustuotteille ja kampanjalle.

Tämä on hyvin sekalainen valikoima, kaikki genret ovat mukana. Pääosin kysymyksessä on ehjä ja siisti tavara, mutta joukossa on myös mukana kuluneita levyjä ja sellaisia  LP-levyjä jossa kansissa on merkintöjä ja hintalappuja.

5 isoa laatikkoa - jokaisessa noin 200 Lp-levyä. Yksi laatikko painaa yli 25 kg - yhteispaino on siis noin 130 kg. Ostaja noutaa levyt Lauttasaaren levykaupasta ( Itälahdenkatu 20).  Levyerän voi maksaa noudon yhteydessä myös kortilla kaupan kassaan.

Mainitsen muutamia tunnettuja artisteja - näitä on valikoimassa mukana, mutta haluan rehellisyyden nimessä mainita että tässä levyerässä on enemmän levyjä jossa ei ole näin kuuluisia tähtiä: Mukana ovat  siis mm.:

Whitney Houston, Elvis, Abba, Tina Turner, Tom Jones, Frank Sinatra, Dean Martin, Starus Quo, Barbara Streisand, Kenny Rodgers, Dolly Parton, Cliff Richard, Nat King Cole, Glenn Miller, Count Basie, James Last, Manhattan Transfer, Jim Reeves, Commodores, Four Tops, Eva Dahlgren, Madonna, Paul Simon, Stewie Wonder, ja paljon, paljon muita saman valovoiman tähtiä.. Kotimaisa levyjä on mukana noin 100 kpl - ja lähes kaikki suuret kotimaiset 1900-luvun iskemätähdet ovat valikoimassa mukana.

Kuvat ovat levykaupan vanhasta valikoimasta. En voi luvata että kuvassa näkyvät levyt ovat kaikki mukana tässä myyntierässä.

Valikoimaan voi tutustua Lauttasaaren levykaupassa- kun kauppa on auki - joka keskiviikko  klo 12-18 ja joka lauantai klo 11-16. Osoite on Itälahdenkatu 20. Levykaupassa on valtava määrä ( 40.000) äänilevyjä - myös sinkkuja , savikiekkoja ja CD-levyjä.

Tervetuloa kauppaan tekemään löytöjä. Keskiviikkona ja Lauantaina.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.9.2021 14:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.