Kuvaus

Joulusiivon alta pois kun totuushan on että nämä eivät rivitalo kaksioon määränsä puolesta oikein kuulu. Vähän väärä vuodenaika myydä kun on muitakin kuluja ihmisillä, mutta katsotaan jos joku kiinnostuisi. Tästä iso paketti älppäreitä ostajan hintaan eli ei lähtöhintaa eikä hintavarausta, jokainen tarjoaa sen verran kuin itselle näkee taloudellisesti kannattavaksi.

Levyä laidasta laitaan tyylin ja kunnon puolesta yhteensä 5 paketillista, ( katso myös muut kohteet) koska kunnot vaihtelee joten tyydyttävällä mennään suurin osa levyistä kuitenkin ikäisekseen hyvässä kunnossa ja suojamuoveja laitan mukaan tasapuolisesti niin paljon kun niitä vain kaapista löydän, jos en ehdi kaikkia muovittaa niin pakkaan mukaan. Otsikossa mainittu +150 mutta todellisuus on että joka paketissa levyjä suurinpiirtein 170 kpl. Kaksoiskappaleita jokunen mutta ei hirveästi.

Listaa en ala 0 lähtöhinnan takia tekemään mutta kysymyksiä saa esittää ja niihin parhaani mukaan vastailen. Varmaan jossain vaiheessa viikkoa paketoin ja kannan varastoon(lämpimässä) mutta myöskin nouto tietenkin omien ja muiden kiireiden mukaan sopii. Otsikon bändien nimet lähinnä siksi että tiedän itse nopealla vilkaisulla mikä paketti kyseessä.

Useammat paketit samoilla postikuluilla (8e postin huutopaketti) eivätkä siis muutu vaikka kaikki 5 pakettia ostaisit itsellesi, kun ajatuksena olisi lähinnä saada nämä mahdollisesti tämän kuun aikana pois nurkista, että pääsee järjestystä vaihtamaan.

Myydään uudelleenmyyntiin keräilyyn, kirpparille tai lahjaksi näistä ymmärtävälle, sekä tietysti omaksi iloksi. Totuus on että itselläni ei ole tällä hetkellä edes soitinta ja ovat tuolla varastossa suotta pölyttymässä jos minulle jäävät. Melkeimpä mitään levyistä ei ole hetkeen kuunneltu.

Rohkeasti kysymyksiä tulille, vastaukset vain kysely kenttään, jotta kulkee kaikille sama informaatio, joten ei mielellään @ kyselyjä. Ei myöskään yksittäismyyntiä tai huutonetin ohimyyntiä. Onnea huutoihin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
52,70 €
Sulkeutuu 9 vrk 14 h 33 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 52,70 € Sulkeutuu 9 vrk 14 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.