Kuvaus

[1218]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, ok iskussa oleva nidottu painos Madonna elämäntarinan diggareille.

Lucy O'Brien: MADONNA elämäkerta

Kaikki popin "kyltymättömästä" mehiläiskuningattaresta

Itseironisesti rooleilla leikkivä, mediaa suvereenisti pyörittävä Madonna Ciccione on merkittävimpiä elossa olevia popikoneita ja mahdollisesti maailman kuuluisin nainen. Myös tanssijana, lauluntekijänä, tuottajana ja näyttelijänä tunnettu kameleontti on levittänyt naisenergiaa ja itsensä toteuttamisen ilosanomaa jo yli kaksi vuosikymmentä.

“Laajaan haastattelumateriaaliinsa sekä vuosien varrella kokoamaansa aineistoon tukeutuen O’Brien kirjaa tarkkaan julkisuushakuisen poptähden vaiheet askel askeleelta. Samalla kirja kertaa (amerikkalaisen) populaarimusiikin evoluution runsaan neljännesvuosisadan ajalta.” – Rytmi

4. painos

Suomentanut Tanja Falk

LIKE

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2012

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 50 vrk 4 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 50 vrk 4 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.