Kuvaus

Elämäkerta

"Kaikki popin mehiläiskuningattaresta!

Itseironisesti rooleilla leikkivä, mediaa suvereenisti pyörittävä Madonna Ciccone on merkittävimpiä elossa olevia pop-ikoneita ja mahdollisesti maailman kuuluisin nainen. Myös tanssijana, lauluntekijänä, tuottajana ja näyttelijänä tunnettu kameleontti on levittänyt naisenergian ja itsensä toteuttamisen ilosanomaa jo yli kaksi vuosikymmentä.

Tuoreessa elämäkerrassa Lucy O'Brien kertoo valovoimaisen laulajan menestystarinan, jossa käänteitä riittää. Äidin ennenaikainen kuolema, villit New Yorkin -vuodet tragedioilleen, näyttävät nahkanluomiset, Sex-kirjan nostattama kohu, suhteet elokuva- ja muiden tähtien kanssa, liittyminen kabbalakulttiin, kiistelty malavvilaispojan adoptio ja 2000-luvun uusimmat muodonmuutokset ovat vain muutamia virstanpylväitä tämän kulttuurisen moniottelijan elämässä.


Madonna-ilmiötä oivaltavasti erittelevästä teoksesta piirtyy monipuolinen kuva taitavasta esiintyjästä ja bisnesnaisesta, joka ei pelkää nousta barrikadeille tärkeiksi kokemiensa asioiden puolesta. Se luotaa myös Madonnan asemaa homokulttuurissa sekä tapoja, joilla hän sulauttaa seksuaalisuuden hengellisyyteen ja pysyttelee piikkinä patriarkaatin lihassa."

 

Like 2008, 2. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; kansipaperin kunto tyydyttävä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 18 h 16 min 2 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 18 h 16 min 2 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.