Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Tapio Aaltonen : Luova kutsumus - Tarkoituksen kokemisen taito

Elämme omissa ja toisten asettamissa rooleissa. Osa rooleista on kahlitsevia, emmekä tunne oloamme niissä mukavaksi. Tyytymättömyys saattaa kasvaa pikkuhiljaa tai se voi syöksähtää esille yhtäkkiä. Silloin on syytä tutkiskella itseään ja miettiä, missä vika on - elääkö elämää, jota haluaa, ja mitä oikeastaan tavoittelee. Jollakin voi olla taidemaalarin kutsumus läpi elämänsä, mutta yksinhuoltajan roolin kutsumus huolehtia lapsista voi jossain vaiheessa tuntua tärkeämmältä kuin oman taiteellisuutensa toteuttaminen.

Tapio Aaltonen kannustaa lukijaa pohtimaan olemisen mieltä ja tarkoitusta. Esimerkkinä hän käyttää oman elämänsä tarinaa. Hän haastaa murtamaan ahdistavien roolien kahleet ja tavoittelemaan elämän mielekkyyttä. Jostain velvollisuuksien, sitoumuksien ja omien halujen välimaastosta se löytyy. Eri elämänvaiheissa mielekkyyden tuovat eri asiat, mutta tärkeintä on, että ei tyydy epätyydyttävään. Kirja johdattaa lukijaa kysymään, mitkä ovat hänen omat kutsumuksensa. Se sopii myös taustalukemiseksi esimerkiksi esimiesvalmennuksiin, koulutustilanteisiin ja yhteisöjen kehittämishankkeisiin.

Tapio Aaltonen työskentelee yritysvalmentajana ja luennoitsijana. Hän on julkaissut yhdeksän kirjaa ja muun muassa saanut Pro Oeconomia -palkinnon v. 2000 teoksellaan Yrityksen arvot ja etiikka (Aaltonen & Junkkari, 1999).


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 264
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja


Varastopaikka: 593

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 116 vrk 9 h 41 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 116 vrk 9 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.