Kuvaus

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

Mainio teos täynnä selkeää asiaa! Kirjan ensimmäisessä puoliskossa on laaja kirjallisuuskatsaus luovuustutkimuksesta ja psykologian vaikuttajien näkemyksiä luovuudesta. Kirjan jälkimmäinen puolisko on toisen kirjoittajan tuotosta ja pohtii, miten vanhemmat ja opettajat voivat tukea ja kehittää lasten luovuutta. 

Modernin luovuutstutkimuksen merkkipaaluna tai suorastaan alkupisteenä pidetään vuonna 1950 J.P. Guilfordin pitämää puhetta. Luovuus ei ole älykkyyttä, mutta ne saattavat liittyä toisiinsa. Hyvin tärkeä luovan yksilön piirre on kyky nähdä ongelmia, joita muut eivät havaitse. Luova persoonallisuus kykenee tuottamaan paljon uusia ideoita, jotka ovat lisäksi hyvin omaperäisiä. Luova yksilö toimii usein sujuvasti tuottaes aikayksikköä kohden enemmän ideoita kuin keskitason yksilö. Hän on joustava elipystyy muuttamaan helposti ajattelunsa suunta eikä etenen kaavamaisen jäykästi, kuten luovuutensa ja joustavuutensa kadottaneet. 

Luova yksilö elaboroi eli kehittelee vähäisestä alkuärsykkeestä monia mielekkäitä vaihtoehtoja. Luova ajattelija kykenee organisoimaan ideansa laajoiksi kokonaisuuksiksi eli hänellä on syntetisointikykyä. Sen vastakohtana on analyyttinen kyvykkyys, joka edellyttää sitä, että symboliset rakenteet rikotaan ensin osiin, jotta niistä voidaan rakentaa jotain uutta.

Luovuuteen liittyy yksilön kyky käsitellä monimutkaisia rakenteita. Luova tiedemies kykenee tarkkailemaan mielessään yhtäaikaisesti erilaisia muuttujia, olosuhdetekijöitä ja niiden yhdysvaikutuksia, kun tas jotkut ihmiset kykenevät pitämään mielessään vain yhden asian kerrallaan. Luova työ vaatii myös arviointitaitoa: on nähtävä, mitkä ideat ovat jatkokehittelyn arvoisia ja mitkä kannattaa hylätä. Arkiluovuuteen vaikuttavat kykytekijöiden ohella motivaatio ja harrastuneisuus.

Amen. Opettajat ja muut ammattikasvattajat perehtynevät aiheeseen laajemmin opiskeluaikanaan. Meille muille tämä on oivallinen perusteos luovuudesta.

 

 • Luovuus : taito löytää, rohkeus toteuttaa / Kari Uusikylä, Jane Piirto.
 • Kieli: suomi
 • Julkaistu: Jyväskylä : Atena, 1999
 • Painettu/Valmistettu: (Juva : WSOY)
 • Ulkoasu: 156 sivua : kuvitettu ; 21 cm
 • Sarja: 
  Opetus 2000
 • ISBN: 951-796-191-X nidottu

EI MErk.. Nopea selaus

 

 

 

L I N K I T 

 • Tietokirjallisuus

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit
sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput useinmiten poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,80 €
tai
Sulkeutuu 73 vrk 19 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,80 € Sulkeutuu 73 vrk 19 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.