Tuote on myyty käyttäjälle iae363vision hintaan 230 €

Kuvaus

VAHVISTIN LUXMAN STEREO INTEGRATED AMPLIFIER LV-103. Täysin toimiva perinteinen kaksikanavainen (stereo) vahvistin. Huollettu ja puhdistettu sisältä 30.9.2022. Made in Japan. Paino 10.0 kg. Leveys * korkeus * syvyys = 43.8 * 14.8 * 35.3 cm. Valmistusajankohta noin 1987. Teho 50 W per channel 8 ohmiin (20 Hz - 20 kHz, 0.25% THD). PHONO-levysoitinliitännällä (2 * RCA) ja "cartridge MM/MC"-kytkimellä (etupaneelissa) ja kuulokeliitännällä (PHONES, 6.3 mm:n stereojakkii). Ei kaukosäädin-ominaisuutta. Kaiuttimia voidaan kytkeä 2 paria eli 4 kpl (SPEAKERS A ja SPEAKERS B). Tulo -ja lähtöliitännät : PHONO MM/MC (2 * RCA), TUNER (2 * RCA), CD (2 * RCA), TAPE1 MONI (4 * RCA), TAPE2 MONI (4 * RCA), AV/AUX REAR (4 * RCA, takapaneelissa), AV/AUX FRONT (2 * RCA, etupaneelissa). Etupaneelin näytössä näytetään elektroniputkien hehkuminen. Etupaneelista löytyy perinteiset "bass", "treble", "balance" ja "volume" säätimet. Etupaneelista löytyy "tone in"-painikekytkin, jolla voidaan valita voidaanko "bass" ja "treble" säätimillä vaikuttaa äänensävyihin vai ei. Laite on melko siistissä kunnossa (kuvailisin visuaalista kuntoa arvosanalla 6-7), etupaneeli on ihan siisti mutta päällyskannessa on naarmua, hankaumaa ja jälkeä.

Erikoista tässä vahvistimessa on se, että siinä on etuvahvistinosassa elektroniputket (näkyvät etupaneelin näytössä). Tästä vahvistimesta jotkut käyttävätkin nimitystä hybridivahvistin, koska vahvistaminen on toteutettu sekä putkilla että transistoreilla (siis kaksi eri tekniikkaa ja siksi hybridi). Elektroniputkien esilämmitys on päällä kun etupaneelissa oleva "pre-heating"-kytkin on painettuna päälle (vaikka laitteen POWER-kytkin ei olisi lainkaan päällä), jolloin etupaneelissa palaa punainen "pre-heating"-merkkivalo. Vahvistimen käyttöohjemanuaalissa suositellaan, että "pre-heating"-kytkin pidetään päällä jatkuvasti, jolloin laitteen käynnistys kylmänä tapahtuu nopeammin (noin 10 s) kun POWER-kytkin käännetään päälle. Esilämmityksen aikana (laitteen POWER-kytkimen ollessa OFF-asennossa) putket hehkuvat vain puolella teholla, koska lämmitysjännite elektroniputkille on tällöin puolet pienempi. Mikäli "pre-heating"-kytkintä ei pidetä lainkaan päällä niin laitteen käynnistyminen kylmänä kestää kauemmin (noin 30 s). Esilämmityksen tehonkulutus on pieni (2.5 W) ja jännite putkien nimellisjännitettä matalampi, ja siksi esilämmityksen käytöllä ei ole paljoa merkitystä elektroniputkien eliniälle. Käyttöohjemanuaalissa mainitaan vielä, että esilämmitys pitää ottaa pois päältä mikäli laite on pitkiä aikoja käyttämättä. Erikoista tässä vahvistimessa on myös se, että pääteasteet on toteutettu normaaleista bipolaarisista NPN ja PNP transistoreista poiketen unipolaarisilla kanavatransistoreilla eli feteillä. Pääteasteina toimivat avaustyyppiset N-kanavaiset mosfetit (2SK405) ja avaustyyppiset P-kanavaiset mosfetit (2SJ115). Erikoista tässä vahvistimessa on vielä se, että PHONO-levysoitinliitäntä tukee sekä MM-äänirasialla että MC-äänirasialla varustettua levysoitinta. Käytetty äänirasiatyyppi valitaan etupaneelissa olevalla "cartridge MM/MC"-kytkimellä. Teholtaan kaksi kertaa 50 wattiseksi vahvistimeksi suotoakin on riittävästi, sillä tasasuuntaussillan syöttämää jännitettä on tasaamassa kapasitanssiltaan 10000 mikrofaradin ja jännitekestoltaan 63 volttiset elektrolyyttikondensaattorit.

HINTA SUOMESSA VUONNA 1987
- "HIFI OSTO-OPAS 1988"-kirjan mukaan Luxman LV-103u maksoi 4650 mk vuonna 1988

LISÄTIETOA SEURAAVASSA NETTIOSOITTEESSA :
Luxman LV-103
Stereo Integrated Amplifier (1984-87)
https://www.hifiengine.com/manual_library/luxman/lv-103.shtml

MAKSUTAPA JA TOIMITUS
- Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto
- Toimitus/nouto sovitaan voittajan kanssa huutokaupan jälkeen
- Viritinvahvistimen toimittamista postitse tai Matkahuollon kautta en suosittele, mutta toimitus matkahuollon kautta sopii ostajan omalla vastuulla, jolloin lähetyskulut 12.00 euroa lisätään hintaan

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jukka.vilhunen@hotmail.com. Myös viritinvahvistimen näyttäminen ja testaus liikkeelläni Kauppakatu 21 LH 2 78200 Varkaus järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI /LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
230 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.10.2022 20:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.