Kuvaus

LUXOR RADIO Stereo FM  WINTAGE MODELL
Luxorin 1923 alkuperäisen mallin mukaan tehty

1923-1993 70v numeroitu juhlamalli.

erittäin siisti lähes käyttämätön.hyvä-ääninen am-ula stereo radio.

 

 

 

GOOGLE KÄÄNNÖS SWEDEN LUXOR WIKI

 

Luxor AB Sivuasiakirjat Luxor oli ruotsalainen kodin elektroniikan ja tietokoneen valmistaja sijaitsee Motala , perustettiin vuonna 1923 ja osti Nokian vuonna 1985.

 

tuotemerkki on nyt omistaa turkkilaisen yrityksen Vestel ja sitä käytetään televisioita myydään Ruotsin markkinoilla. Alun perin kasettinauhureiden , radiopuhelimien, televisioiden , stereojärjestelmien ja muun kodinelektroniikan valmistaja lanseerasi ensimmäisen kotitietokoneensa , ABC 80: n vuonna 1978. Seuraavan ABC 800- sarjan käyttöön otettiin vuonna 1981, ja vuonna 1983 julkaistiin uusia julkaisuja ABC-rata päättyi vuonna 1986. Historia Muokkaa Yritys perustettiin vuonna 1923 Axel Harald Holstensson (1889 - 1979). Hän oli mäntytraktorin poika eikä hän ollut harjoittanut muuta kuin muutaman vuoden peruskoulun.

Hän työskenteli sähköasentajana ja lopulta matka-asentajana ja ohjaajana ASEA-vuosina 1907-1918.

Vapaa-ajallaan hän opiskeli sähkötekniikkaa. Vuonna 1918 hän muutti Motalaan ja aloitti elektroniikkakaupan ja asennusyhtiön Motala Electric Agency ( ruotsalainen : Motala Elektriska Byrå ).

Sodan jälkeinen masennus kuitenkin johti konkurssiin, tilanne oli kriittinen ja keinona aloittaa radioiden rakentaminen.

Saksasta hankittuja komponentteja, joiden myyntiin on voitu myydä useita laitteita voitollisesti, joten Axel Holstensson rekisteröi Luxor Radio Factory Companyn (Ruotsiksi : Firma Radiofabriken Luxor ) vuonna 1923. Luxor-nimitys oli erikoinen ja sitten ajankohtainen, sillä Tutankhamun hauta oli juuri löydetty lähellä Luxorin kaupunkia Egyptissä.

Suomalainen yhtiö Nokia tuli yhtiön pääomistajaksi vuonna 1984. Tietotekniikka lopetettiin vuonna 1986, minkä jälkeen tuotettiin televisiotoimintaa Motalassa vuonna 1992, jolloin tuotanto siirtyi Suomeen. Sen sijaan se tuotti vastaanottimia kaapeli- ja satelliittitelevisioon.

Nokia halusi kuitenkin virtaviivaistaa liiketoimintaansa matkapuhelimeen ja myi siksi satelliittivastaanottotoiminnan amerikkalaiselle Space Craft Inc. -yritykselle vuonna 1998. Yhtiö jatkoi satelliittivastaanottimien valmistusta Motalassa vuoteen 2002 asti, jolloin se siirrettiin halvemmille maille.

Lokakuussa 1997 Nokia myi auton kaiuttimen ja äänenvahvistinliiketoiminnan Harman International Industriesille . Yhteistyö silloisen Electroluxin omistaman Autoliv AB: n kanssa johti siihen, että yhtiöstä tuli ensimmäisen kerran Luxor Electronicsin kumppani vuodesta 1998 alkaen. Motalassa valmistetaan yhä erilaisia autoteollisuuden elektroniikkatuotteita.

Tuotemerkki myytiin myöhemmin turkkilaiselle Vestel- yritykselle .

 

musiikki

myyjän muita radio media kohteita 

hakusana :radio .vintage,vahvistin,stereo,am fm.poweri.viritin,musiikki,levysoitin.dekki.technics

Hakusanat: musiikki. Musiikki.cd Ps vahinkohuudon takia uudelleen myynnissä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 17 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

130 € Sulkeutuu 32 vrk 17 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.