Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Auttaa koiran eroahdistukseen, sillä tekoturkis on kuin emon turkki ja korotetut reunukset luovat suojaisat olom koiralle - koe se itse, kuinka lemmikki rentoutuu ja rauhoittuu. Mielestämme markkinoiden paras koiranpeti, jossa lemmikki tykkää oleskella ja nukkua. Rauhoittava koiranpeti vähentää eroahdistusta ja rentouttaa sekä rauhoittaa koiraasi oikeasti. Se sopii myös kissoille.

Super pehmeä Luxus Koiranpeti™ sopii niin koirille kuin kissoillekkin - onhan se todellinen löhölinna! Tarjolla on monta erilaista väriä ja kokoa. Tarjoaa hyvän lepopaikan ja yöunet - tässä pedisssä lemmikkisi tuntee olevansa turvassa ja kotonaan. Koralli-Fleece materiaali, jossa erittäin pehmeitä ja super pitkiä plyysipörröjä, jotka ovat vegaanista tekoturkista ja täten mukailee emon turkkia. Näin ollen koirasi tai kissasi tulee ihastumaan petiin ja rakastaa nukkua ja levätä sitä vasten. Koirasi ahdistus ja stressi laskee tämän rauhoittavan koiranpedin myötä. Pedissä olevat korotetut reunat luovat myös mukavan tuen lemmikin päälle ja kaulalle - ja materiaali imee itseensä hieman lämpöä.

-Materiaali on tehty mukailemaan ja jäljittelemään emon turkista
-Korotetun reunuksen ansiosta peti on lempeä ja rauhoittava suojapaikka
-Lisää turvallisuuden tunnetta, vähentää eroahdistusta ja takaa lempeät päivä- ja yöunet
-Meidän malli on alkuperäisvalmistajalta ja tarjoamme useita värejä sekä kokoja

Katso kaikki värit ja koot ja niiden hinnat: https://lahjashop.com/products/luxus-koiranpeti

PS. Tilaa Huuto.net sivun kautta ja kerro viestissäsi minkä värin ja koon haluat. Maksu määräytyy koon perusteella, jonka näet yllä olevasta linkistä. Pedit tulevat 10-15 arkipäivässä lentopostilla noudettavaksi Matkahuollon automaattiin tai noutopisteeseen, lukuun ottamatta 120cm pedit tulevat 3-7 arkipäivässä kotiovelle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 18.12.2023 8:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.