Kuvaus

AC1114

HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva ensi painos BACKSTREET BOYS   diggareille.

Michael-Anne Johns: BACKSTREET BOYS - Meidän tarinamme

Heidän levyjään on myyty yli yksitoista miljoonaa kappaletta. He ovat kansainvälisiä megatähtiä. Keitä he ovat? He ovat Nick Carter, A.J. McLean, Brian Littrell, Howie Dorough ja Kevin Richardson – heidät tunnetaan paremmin nimellä Backstreet Boys!

Mutta keitä Backstreet Boysin pojat ihan oikeasti ovat? Nyt voit saada selville kaiken mitä ikinä haluat tietää näistä viidestä kaverista. Tämän kirjan avulla pääset kulissien taakse ja tien päälle yhdessä poikien kanssa. Kuulet, kuinka heidät löydettiin. Ja mikä heitä seuraavaksi odottaa.

Kuvaliite

1. painos

Suomentanut Kaisa Tuuliainen

WSOY:n graafiset laitokset, Juva 1999

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00 TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,75 €
tai
Sulkeutuu 104 vrk 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,75 € Sulkeutuu 104 vrk 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.