Tuote on myyty käyttäjälle Mnbvcx2 hintaan 3,95 €

Kuvaus

[W0518]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA iskussa oleva nidottu painos oman kehon tuntemisen ystäville.

Marcia Germaine Hutchinson: Elä sovussa kehosi kanssa - 200 harjoitusta 

Kehosi on ihme, se on sielusi kulkuneuvo. Sen avulla voi liikkua, ilmaista tunteitasi, kuulla, nähdä, syödä, nauraa ja laulaa - luettelo on loputon. Kehosi ja aistiesi välityksellä olet vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Suhde omaan kehoosi on kaikista suhteistasi ensimmäinen ja kenties tärkein. Se on kuitenkin ongelmallinen suhde monille meistä, sillä yhteiskuntamme normeihin kuuluu, että meidän tulee tuntea tarvetta olla laihempia, kauniimpia, nuorempia ja kaikin tavoin parempia.

Voit luoda antoisan suhteen omaan kehoosi sen kokoon, muotoon, ikään, ihonväriin, terveydentilaan tai ulkonäköön katsomatta. Kirja sisältää 200 työkalua: tehtäviä, mietiskelyä, tutkimusretkiä, paljastuksia. Tee yksi lyhyt harjoitus päivässä ja opi tuntemaan itsesi ja kehosi paremmin! Nauti kehostasi, joka sinulla jo on!

Käännös: Päivi Piiroinen ja Juha Pitkänen

Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2002

VOITTOHUUTO ja PK.  2.15e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.6.2018 11:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.