Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Museoluokan kopiot m34/37 asetakista ja SS kenraalitason koppalakista. Merkeiltään vastaa SS kenraali Reinhard Heydrich:in asetakkia kun hän oli Gruppenfuhrer. Poislukien nauharipa joka ei vastaa hänen saamiaan kunniamerkkejä kaikiltaosin.
Sisäpuolella takissa sen ajan valmistajan lappu G.Assmann. Materiaali huippulaadukasta diagonaali kangasta. Takki kokoa 44 tai L-XL. Oikeanlaiset metallinapit, merkinnät ”Extra Fein”. Irroitettavista merkeistä kauppaan mukaan kuuluvat kultainen puoluemerkki, 1lk. Rautaristi, nauharipa ja kravaatissa oleva SS neulamerkki.

Koppalakki on museotason Erel:in nykyajan valmistetta, eli sama tehdas joka teki aidotkin. Kenraalitason lakki hopeisilla metallilangasta punotuilla nauhoilla. Lakki kokoa 59.

Kauppaan ei kuulu rinnassa olevat ratsastusmerkki ja DRL urheilumerkki, jotka ovat aitoja natsi aikaisia. Kauppaan ei myöskään kuulu vaatetorso, valkoinen paita eikä kravatti.

Pyytämällä tarvittaessa lisäkuvia..

Hakusanat:
Natsi saksa nazi germany ss sa waffen ss Sicherheitsdienst germany deutschland adolf hitler kolmasvaltakunta kolmas valtakunta third reich rsha gestapo allgemeine A-ss tiedustelupalvelu berliini reinhard heydrich Geheime Staatspolizei Heinrich Himmler natsisaksa ww2 ww1 world war toinen maailmansota kenraali kenraaliluutnantti kauluslaatat kotka hihanauha general Obergruppenführer praha polizei asetakki asepuku koppalakki lakki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

576 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2021 11:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.