Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua)

Maa aikojen alussa 5 - Salaperäinen saari (DVD)

Puhuttu suomeksi

Lapsi & perhe vuodelta 1997 ohjaus Charles Grosvenor.

Suuren Laakson ulkopuolella on kaunis, salaperäinen saari. Ihastuttavalla saarella Pikkutassu, Sera, Piikki, Alli ja Petri tapaavat vanhoja ja uusia ystäviä. Pikkudinosaurukset joutuvat lisäksi uusiin, ja hyvin jännittäviin seikkailuihin!

Eräänä päivänä Suureen Laaksoon pölähtää valtava heinäsirkkaparvi, joka ahmii tieltään kaikki kasvit ja puiden lehdet. Vehreä maisema muuttuu hetkessä autioksi, ja eläimet joutuvat etsimään uusia alueita siihen asti, että lehdet ja kasvillisuus kasvavat takaisin. Aikuiset eivät pääse yhteisymmärrykseen, joten Pikkutassu ja hänen ystävänsä lähtevät omin päin etsimään uusia alueita.

He matkaavat yli Suuren Veden - jonka pinnan alla elelee merkillisiä olentoja - salaperäisen saaren rannalle. He tapaavat ystävänsä Chomperin, aikaisemmista seikkailuista tutun hurmaavan pienen Terävähampaan. Tällä kerralla Chomperin pitää suojella kasvissyöjäystäviään saaren suurilta Terävähampailta, joihin kuuluvat myös hänen omat vanhempansa!

"Maa aikojen alussa ja salaperäinen saari" on häikäisevän upeasti piirretty elokuva, jossa on tarttuvia lauluja sekä tunteikas ja lämmin tarina kestävästä ystävyydestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.10.2018 22:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.