Kuvaus

MAA AIKOJEN ALUSSA X 2 OSAT 11 JA 13

MAA AIKOJEN ALUSSA 11 PIKKUSAURUSTEN MATKASSA--

 TUTUT ESIHISTORIALLISET DINOYSTÄVÄSI OVAT PALANNEET TÄSSÄ UPOUUDESSA SEIKKAILUSSA, JOKA TULVII NAURUA JA HAUSKUUKSIA! TÄLLÄ KERTAA SUUREEN LAAKSOON SAADAAN VIERAITA KUN PIKKUSAURUKSET SAAPUVAT ANTAMAAN PIKKUTASSULLE KUNNON OPPITUNNIN VALHEIDEN KERTOMISESTA. ELOKUVAN AIKANA TAPAAT PALJON UUSIA YSTÄVIÄ JA PÄÄSET LAULAMAAN TÄYSIN UUSIA LAULUJA. PIKKUSAURUKSET OPETTAVAT MEILLE, ETTÄ SANKARIT, YSTÄVÄT JA PERHEET VOIVAT OLLA KAIKENKOKOISIA JA - NÄKÖISIÄ!

EXTRAT:

LAULA MUKANA: AIVAN UUSIA LAULUJA

LAULA MUKANA: TUTTUJA LAULUJA MAA AIKOJEN ALUSSA - ELOKUVISTA

MITEN LÖYDÄN VAIN ETSIMÄNI?

-EXTRAT VAIN ENGLANNINKIELISISSÄ VALIKOISSA

TUOTANTOVUOSI 2004

KESTO 1H 21MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA 

MAA AIKOJEN ALUSSA 13 VIISAAT YSTÄVÄT--

VALMISTAUDU HAUSKAAN MATKAAN, KUN ESIHISTORIALLISET YSTÄVÄSI LÄHTEVÄT KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA! ÄÄNINÄ MM. OSCAR - VOITTAJA CUBA J JA GOLDEN GLOBE - VOITTAJA SANDRA OH ( GREYN ANATOMIA).DINOMAISEN HAUSKAA SEIKKAILUA SÄESTÄVÄT MONET UUDET LAULUT!

PIKKU TASSU, SERA PIIKKI, PETRI JA DUCKY TAPAAVAT KAKSI KELTAMAHAISTA DINOSAURUSTA, JOTKA OVAT EKSYNEET VAELTAESSAAN KOHTI KAUKAISTA LAAKSOA, KUN NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTEIVÄT UUDET TUTTAVUUDET VÄLTTÄMÄTTÄ LÖYTÄISI LAAKSOA OMIN PÄIN.PIKKU TASSU YSTÄVINEEN PÄÄTTÄÄ AUTTAA HEITÄ JA SAMALLA OPETTAA HEILLE TÄRKEITÄ,VIISAUKSIKSI KUTSUTTAJA ELÄMÄN OPPITUNTEJA. LÖYDETTYÄÄN MÄÄRÄNPÄÄNSÄ PIKKU TASSU HUOMAA, ETTÄ VAIKKA KELTAMAHAT EIVÄT KOVIN HYVIN SISÄSISTÄKÄÄN HÄNEN VIISAUKSIAAN, HE PÄRJÄÄVÄT VARSIN HYVIN OMILLAANKIN!

TUOTANTOVUOSI 2007

KESTO 1H 12MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO 2H 33MIN 

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,60 €
Sulkeutuu 101 vrk 4 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,60 € Sulkeutuu 101 vrk 4 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.