Kuvaus

MAA AIKOJEN ALUSSA X 2 OSAT 6 JA 10

MAA AIKOJEN ALUSSA SAURUSKALLION SALAISUUS-

SUUREN LAAKSON KAUKAISIMMASSA KOLKASSA SIJAITSEE SALAPERÄINEN SAURUSKALLIO JA PIENET KOLMISARVIKAKSOSET DINAH JA DANA OVAT ILMAN LUPAA LÄHTENEET TUTUSTUMAAN SIIHEN LÄHEMMIN . NIINPÄ PIKKUTASSU YSTÄVINEEN  SAA TEHTÄVÄKSEEN ETSIÄ KAKSOSET JA TUODA HEIDÄT KOTIIN.

MAA AIKOJEN ALUSSA : SAURUSKALLION SALAISUUS ON SUURENMOINEN SEIKKAILU , JOKA ON TÄYNNÄ HAUSKOJA LAULUJA , HUUMORIA , JJÄNNITYSTÄ JA SALAISUUKSIA .

LEGENDAN MUKAAN SAURUSKALLIO PITÄÄ ONNETTOMUUDET POISSA SUURESTA LAAKSOSTA . ONKOHAN ASIASSA PERÄÄ ?  VOISIKO SALAPERÄINEN PITKÄKAULA OLLA KUULUISA YKSINÄINEN DINOSAURUS , JOKA LASSOMAISEN PYRSTÖNSÄ AVULLA VOISI VOITTAA TERÄVÄHAMPAAN ? SAADAKSEEN ASIASTA SELVÄÄ TÄYTYY PIKKUTASSUN YSTÄVINEEN MATKATA HALKI SUUREN LAAKSON JA KOHDATA VAARALLINEN TERÄVÄHAMMAS.

MATKALLAAN PIKKU DINOSAURUKSET OPPIVAT YMMÄRTÄMÄÄN ERILAISUUTTA JA KANTAMAAN VASTUUN TEOISTAAN . JOS KATSOT TARPEEKSI TARKKAAN , VOIT JOSKUS LÖYTÄÄ SANKARIN OMASTA PERHEESTÄSI !

TUOTANTOVUOSI 1998

KESTO 1 H 13 MIN

MAA AIKOJEN ALUSSA SUURI VAELLUS-

LÄHDE ESIHISTORIALLISTEN KAVEREIDESI KANSSA MAAILMAN MAHTAVIMPAAN SEIKKAILUUN !

PIKKUTASSU JA HÄNEN ISOISÄNSÄ NÄKEVÄT YHTEISEN EPÄTAVALLISEN "UNEN",JOKA VIE HEIDÄT USKOMATTOMALLE MATKALLE !  AINA YHTÄ UTELIAAT SERA , PIIKKI , PETRI JA ALLI LÄHTEVÄT HETI HEIDÄN PERÄÄNSÄ . LUMOAVAN SEIKKAILUN AIKANA HE LÖYTÄVÄT UUSIA ELÄIMIÄ , LUONNON IHMEITÄ , VAAROJA JA ILONAIHEITA ! LOPULTA HE KOHTAAVAT VALTAVAN DINOSAURUSTEN LAUMAN . JOUKKOON KUULUU  MYÖS ERITYINEN PITKÄKAULAINEN DINOSAURUS , JOTA PIKKUTASSU EI USKONUT IKINÄ TAPAAVANSA !

MAA AIKOJEN ALUSSA  - SUURI VAELLUS ON TÄYNNÄ OPETUKSIA YSTÄVYYDESTÄ JA ERILAISUUDESTA , JOKA TUO ILOA ELÄMÄÄN . SE ON KIEHTOVA TARINA KOKO PERHEELLE .

TUOTANTOVUOSI 2003

KESTO 1 H 21 MIN

YHTEISKESTO 2 H 34 MIN

PUHUMME SUOMEA

MOLEMMAT KELMUISSA 

EI TARJOUKSIA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,60 €
Sulkeutuu 55 vrk 9 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,60 € Sulkeutuu 55 vrk 9 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.