Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tuli prkl tilattua väärä pakkaus, siksi myyntiin. Ja HUOM: toinen noista ruuveista, joissa ei kantaa ole, hukkusis jonnekin. Niillä ja kahdella muulla kannallisella ruuvilla kiinnitetään levy kelkkaan.

Homman nimi on se, että lisäsin Mac Miniini SSD-levyn ja jotta myös alkuperäisen kovalevyn saisi käyttöön, sitä varten tilasin tämän työkalusarjan. Ikävä kyllä Mac Miniin on olemassa kahta eri versiota kaapelia, jolla SSD/HD -levy kytketään ja totta mooses tilasin väärän. Kaapelia kun löytyy ns. upper ja bottom -versioina ja olisinkin tarvinnut sen toisen, enkä tätä tilaamaani: Upper Second Hard Drive SSD Flex Cable 821-1500A Kits for Mac Mini A1500 Server

Tarkista siis kummanko kaapelin tarvitset. Sama asia enkuksi:

This is the bottom hard drive cable for the A1347 Mac Mini Server. On the 2010 models, this cable is used to add a 2nd internal hard drive. For the 2012 models, this is the standard hard drive cable.

HUOM: Tämän lisäksi tarvitset 2 kpl Torx-avaimia (T6 ja T8), että pääset kiintolevyysi käsiksi. Netistä löytyy hyviä ohjeita kiintolevyn vaihtoon/lisäykseen.

Mainitaan vielä, että tilasin itselleni toisen täysin samanmoisen paketin, jossa kaapeli oli se haluamani. Asennus onnistui video-oppailla ja hyvin Mac Mini nyt SSD + HD -levy-yhdistelmällä toimii. Ja nopsaan!

Se kadonnut ruuvi on ns. Hex-ruuvi (ilman kantaa). Sellaisen saa ostettua alan liikkeestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.12.2017 8:25

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.