Kuvaus

MADAGASCARIN PINGVIINIT  X 3  + SHREK  JOULUSEIKKAILUT

-MADAGASCARIN JOULU

KUN JOULUPUKKI POROINEEN SYÖKSYY MAAHAN MADAGASCARIN SAARELLE ,ALEXIN , MARTYN , GLORIAN , MELMANIN JA HULLUJEN PINGVIINIEN TEHTÄVÄNÄ ON  PELASTAA JOULU .    VALMISTAUDU KELKALLISEEN NAURUA JONKA  TÄMÄ RATKIRIEMUKAS  JOULUELOKUVIEN UUSI KLASSIKKO TARJOAA. KASAPÄIN ILOISTA JA HULLUNKURISTA JOULUHUVIA..  PINGVIINIEN JOULUKEPPONEN,,"MADAGASCARIN JOULU" MUSIIKKIVIDEOITA,,HULLUNKURINEN VIRHEENETSINTÄPELI,,DREAMWORKSIN ANIMATIONIN MAAILMA.

KESTO 27 MIN   VALMISTUSVUOSI 2011

-MADAGASCARIN PINGVIINIT  

ON AIKA LAULAA , TANSSIA JA NAURAA ÄÄNEEN KUNINGAS JULIENIN JA PINGVIINIEN KANSSA.  SUOSITUN TV-SARJAN 2 RATKIRIEMUKASTA JAKSOA,,PINGVIINIEN JOULUSEIKKAILU PLUS  JAMBO JAMBO:SUAHILIN KIELTÄ /BRONXIN ELÄINTARHA: MADAGASCAR /ALEXIN TANSSI-JA MUSIIKKIVIDEOT /DWA VIDEO JUKEBOX /TRAILERIT 

KESTO 35 MIN +EXTRAT =YLI TUNTI RIEMUA JA HUPIA  VALMISTUSVUOSI  2008

-MADAGASCARIN PINGVIINIT  JOULUYÖN YÖKYÖPELIT

UPOUUSI JOULUINEN TEHTÄVÄ !   MADAGASCARIN PINGVIINIT TEKEVÄT PALUUN UUDESSA JOULUSPESIAALISSA , JOULUYÖN YÖKYÖPELIT .  ELÄINTARHA ON SULJETTU JOULUAATOKSI , JA PINGVIINIEN JOULUISENA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ KUUSIJUHLA ELÄINTARHAN PIENIMMILLE. KUN KAIKKI MENEEKIN PIELEEN , JOULUPUKKI VOI AUTTAA....MUTTA LÖYTYYKÖ HÄN ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ ?

KESTO 1 H 42 MIN   VALMISTUSVUOSI  2011

-SHREKIN VIHREÄ JOULU

JOULU SHREK- TYYLIIN  -TÄMÄN HAUSKEMMAKSI SE EI MUUTU!   TÄSSÄ UUDESSA JOULUNAJAN KLASSIKOSSA JOULUKUUSI EI OLE AINOA VIHREÄ ASIA .  SHREK ON PALANNUT  JA YRITTÄÄ PÄÄSTÄ JOULUTUNNELMAAN . LUVATTUAAN FIONALLE JA LAPSILLE IKIMUISTOISEN JOULUN , SHREKIN TÄYTYY PISTÄÄ TÖPINÄKSI . MUTTA JUURI KUN HÄN LUULEE , ETTÄ KAIKKI ON  VALMISTA RAUHALLISTA PERHEJOULUA VARTEN , AASI , SAAPASJALKAKISSA , PIPARKAKKUMIES JA LOPUT JENGISTÄ PÄÄTTÄVÄT TULLA KUOKKIMAAN .   SHREKIN VIHREÄ JOULU ON MAHTAVIN TARINA , JOTA EI OLE ENNEN KERROTTU ...PAITSI NYT.   LISÄNÄ EXTRAA..

KESTO 27 MIN  VALMISTUSVUOSI 2007

UUSIA KELMUISSA

MYYDÄÄN VAIN HINTAAN  22,95€    EI TARJOUKSIA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 118 vrk 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 118 vrk 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.