Kuvaus

Vito Scaletta on alkanut saamaan Empire Bayn kaduilla mainetta miehenä, johon voi luottaa ja joka hoitaa tehtävänsä kunnialla. Hän työskentelee yhdessä ystävänsä Joen kanssa todistaakseen arvonsa mafialle. Suuremman maineen ja statuksen, mutta myös mittavammat seuraukset aikaansaavien rikosten ansiosta nousu ?perheen? sisällä on rivakkaa. Helppo elämä ei kuitenkaan ole aivan niin koskematonta kuin päältä päin näyttää...
Pääsisältö:

  • Toiminnantäytteinen pelattavuus: Intensiivisiä tulitaisteluita, vauhdikkaita takaa-ajoja ja tiukkoja käsikahakoita ? vähintään ne pitää kokea ennen kuin saa ?perheen hyväksynnän?.
  • Eeppinen gangsteritarina: Ikonisen mafiadraaman inspiroima mukaansatempaava henkilövetoinen ja elokuvamainen kerronta sysää pelaajat mafian kiehtovaan maailman, josta ei ole ulospääsyä.
  • Syvällinen maailma ja aikakaudet: Siirry Empire Bayn maailmaan ? Eurooppa kärvistelee toisen maailmansodan kourissa ja arkkitehtuuri, autot, musiikki sekä vaatteet kuvastavat kaikki aikakautta ihastuttavalla yksityiskohtaisuudella. Ajan kuluessa kaupungin valtaavat hot rod ?autot, 50-luvun muoti ja ajan paras musiikki, jotka yhdessä peilaavat uuden ajan alkua.
  • Illusion Engine?: 2K Czech?n oma Illusion Engine sallii pelaajien tutkia Empire Bayn 25 km² suuruista, kauniisti renderöityä ulkoilmaympäristöä, sekä monia yksityiskohtaisia sisätiloja.
     
  • Ääniraita heijastaa ajan henkeä: Pelaajat uppoutuvat Amerikan kultaiseen kauteen Mafia II:n tarjotessa ajan suurimpien nimien kappaleita.
  • Mukana Steamworks?saavutukset ja -pelitilastot!

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,90 € / kpl
Sulkeutuu 31 vrk 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 31 vrk 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.