Tuote on myyty käyttäjälle mki69 hintaan 123 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (11kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN AMMUTTAVAKSI VALMISTETTU TYKKI!!! TERÄKSESTÄ SORVATTU ja SANKKIREIÄLLÄ!!! KOKONAISPITUUS LAVETTEINEEN 32cm ja TYKKIPUTKEN PITUUS 28cm!!! Tykin sankkireikä eli sytytysreikä on myöhemmin tulpattu/tukittu jollain muulla metallilla, mahd. lyijyllä, joten täysin lupavapaa ja laillinen esine. Tulevan ostajan on hyvä muistaa, että mikäli sankkireiän haluaa uudelleen porata auki ja ottaa tämän tykin käyttöön esim. merkinantotykiksi, niin poraamisen jälkeen tämä muuttuu luvanvaraiseksi ampuma-aseeksi, joten tätä en suosittele. Rekvisiittanakin hieno esine. Tykkiputken reiän kaliiberi on 15mm ja materiaali on paksu teräs. Piipun ulkoleveys peräpäästä on noin 4,7cm ja etupäästä 3,5cm. Kokonaispaino 2,3kg, lavetti näyttää viimeisen päälle tehdyltä ja tummaksi petsattua puuta. Tykkiputki näyttää ammattitaidolla tehdyltä ja teräksestä sorvatulta, mahdollisesti asesepän tai muun metalliammattilaisen tekemä ja lavetti hieno tyyliin sopiva. TÄSSÄ UPEA ja ERITTÄIN NÄYTTÄVÄ TYKKI!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Kohteen sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

Lähetyskulut Matkahuolto M-Huutopaketti(seurantakoodi) 6,95eur, myös muut lähetysvaihtoehdot hoituvat toiveiden mukaan. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
123 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2019 22:52
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.