Tuote on myyty käyttäjälle gombei51 hintaan 31,01 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (11kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! WANHA UPEA PUUKKO 1900-LUVUN ALKUPUOLELTA!!! Esineen kokonaispituus puukko tupessaan on 28cm ja kokonaispaino 183gr. Puukon pituus on 22cm, josta terän pituus 11,5cm ja terä on leveimmillään 2,5cm. Puukossa on aitoa luuta oleva kahva. Puukon terä on uniikki kaunis ja hyvin terävä. Terän vinokuvioinnista päätellen valmistuksessa on käytetty vanhaa viilaa, joka oli entisaikoina hyvin yleistä. Puukon tuppi on kauniisti patinoitunutta paksua nahkaa. Tämä ei ole minkään puukkotehtaan sarjatuotantoa, vaan jonkun puukontekijän upeasti tekemä. TÄSSÄ SUURI MAHTAVA PUUKKO 1900-LUVUN ALKUPUOLISKOLTA!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Postikulut kotimaassa(Suomi) Huutonetin S-Huutopaketti 5,95eur tai Postin uudistetun hinnaston mukaan: Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
31,01 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.7.2018 22:54
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.7. klo 19:39

Kiitos vastauksesta, tuo selvensi oikein paljon ja kuulostaa järkevältä. Ilmeisesti toi tuppimalli on aikalailla ikiaikainen kun muistan vanhempien nurkissa nähneeni vastaavantyylisiä tuppeja ja olen ne itse arvioinut ne aina paljon uudemmiksi.

muokattu 12.7. klo 4:04

Mistä tiedät että puukko on 1900-luvun alkupuoliskolta? Eikö tuo voi ihan hyvin olla vaikka 50-70-luvuilta? Ihan hyvinhän sitä vanhaa viilaa on voitu käyttää myöhemminkin. :)

12.7. klo 19:30

Minulle tuli aikoinaan samasta paikasta kaksi puukkoa, joissa tupen työnjäljestä päätellen saattoi olla sama tekijä, se toinen oli vuodelta 1910, tästä varovainen arvio 1900-l alkupuoliskosta vaikkei olisi yhtä vanha http://www.huutokuva.net/kuva/JMjB.jpg