Kuvaus

Viimeinen kpl: 

Laadukas ja hyvin tehty naispuolinen mannekiini esim. korujen, silmälasinkehysten tai päähineiden kuvauksiin ja esittelyyn. Koko on hitusen sirompi kuin keskimääräinen länsimainen aikuinen, mutta tarpeeksi suuri, että myös päähineet ja silmälasit näyttävät siltä kuin pitääkin. Kuten kuvistakin näkyy, korvissa on rei'ät koruille.

Erityisesti pitää mainita tuo mattakäsitelty pinta, joka ei kiillä kuvatessa kuten edullisempien sileä muovipinta. Kovaa muovia, ei jousta käytössä eikä näin muutu käytössä ja näytä spitting image -hahmolta myöhemminkään. Laadukkaat ripset ja huolella maalatut silmät. Pysyy erittäin tukevasti pystyssä, joka jälleen erottaa tämän monista edullisemmista vaihtoehdoista.

Pinta kestää myös hyvin käyttöä : kolmessa viimeisessä kuvassa on omassa käytössäni oleva kpl, jolla on kuvattu päälle 10.000 kpl mainoskuvia ilman mainittavia kulutuksen merkkejä. Kuvissa malliksi nuken päällä olevia koruja tai kehyksiä ei tule mukaan. Myytävät kappaleet ovat uusia ja avaamattomia.

Mittoja vielä:

  • Pään ympärys 55 cm
  • Kokonaiskorkeus 43 cm
  • Korkeus leuan kärjestä silmien väliin 10 cm

Pehmustettu postituksen kestäväksi, joten saapuu ehjänä postissakin.

Postitus 7,90 euroa tai nouto. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

59 €
Sulkeutuu 2 vrk 16 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

59 € Sulkeutuu 2 vrk 16 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.