Kuvaus

Mallinukkevauva, jonka käsien ja jalkojen asentoa voi muuttaa. Sisälä jonkinlainen rautalankamekanismi, jota vääntämällä mallinuken saa haluamaansa asentoon. Kuten kuvista näkyy, niin mallinukke on ollut käytössä ja pienen pientä kulumajälkeä saattaa löytyä. Erinomainen ompelijalle, joka haluaa mallinuken johon voi laittaa kangasta neuloilla kiinni.

Mallinukke on hyvä sisustuselementti suureen pukuhuoneeseen, liikkeen näyteikkunaan, lapsille pukemisleikkeihin tai vaikkapa ompelijan työhuoneeseen. Käyttötarkoituksia on siis monia. Kohde myydään vain toimitustavalla nouto. Huutajan kannattaa siis olla kotoisin Oulun lähistöltä tai olla valmis matkaamaan siihen suuntaan. Voit myös halutessasi järjestää jonkun tuttavasi noutamaan kohteen. Kohdetta ei tuoda, vaan sen joutuu noutamaan Kempeleestä, joka sijaitsee Oulusta etelään.

Kannattaa myös huomioida, että kuvissa voi olla heijastumia huoneen valoista ja kameran salamasta. Mallinukke on aivan hyvässä kunnossa, kuten kuvista näkyy. Pientä kulumaa voi olla siellä täällä. Kuvista näkee parhaiten kunnon ja se on hyvä. Tässäpä olisi siis tarjolla erinomainen mallinukke, jolla on vielä pitkä käyttöikä uudessa kodissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 23 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29 € Sulkeutuu 2 vrk 23 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.