Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Robert Brantberg : Mannerheim - Sotamarsalkka 1918-1940

Sisällissodan voittoisa kenraali Gustaf Mannerheim (1867–1951) nousi vuoden 1918 toukokuun lopulla ruotsinlaivaan pettyneenä Suomen saksalaissuuntaukseen ja kuningasseikkailuun. Lokakuun alussa Saksan tappio suursodassa näytti ilmeiseltä ja Mannerheim sai tehtäväkseen hankkia itsenäiselle Suomelle länsivaltojen tunnustus. Kenraali lähti Lontooseen ja Pariisiin neuvottelemaan poliittisten päättäjien kanssa. Joulukuussa hänet valittiin Suomen valtionhoitajaksi.

Mannerheim palasi Suomeen hoitamaan valtionpäämiehen tehtäviä. Samana päivänä nälkää näkevään Suomeen saapui kenraalin järjestämä viljalaiva. Vuoden 1919 keväällä Mannerheim suunnitteli yhdessä Britannian sotaministerin Winston Churchillin sekä Venäjän valkoisten kenraalien kanssa hyökkäystä bolševikkien hallitsemaan punaiseen Pietariin. Operaatiosta ei tullut mitään, koska Venäjän valkoisen hallituksen päämies, amiraali Aleksandr Koltšak, ei suostunut tunnustamaan Suomen itsenäisyyttä. Mannerheim vahvisti kesällä maamme tasavaltalaisen valtiosäännön, mutta kärsi presidentinvaalissa Juho Ståhlbergille tappion. Kenraali lähti jälleen ulkomaille ja jatkoi Pietarin operaation suunnittelua Churchillin, Puolan valtionpäämiehen Jósef Pilsudskin ja valkovenäläisten terroristien kanssa. Suunnitelma kaatui länsivaltojen yleisen mielipiteen vastustukseen.

Vuonna 1931 presidentti Ukko-Pekka Svinhufvud nimitti Mannerheim puolustusneuvoston puheenjohtajaksi sekä kassakaappisopimuksella sodanaikaiseksi ylipäälliköksi. Mannerheim aloitti epätoivoisen taistelun puolustusmäärärahojen puolesta. Hänet nimitettiin sotamarsalkaksi vuonna 1933. Talvisodassa 1939–1940 Mannerheim johti menestyksellä sataviisi päivää kestänyttä epätasaista taistelua häikäilemätöntä suurvaltaa vastaan. Sotamarsalkka on itsenäinen jatko-osa kirjailija Robert Brantbergin menestysteoksille Tsaarin upseeri 1867–1914 sekä Valkoinen kenraali 1914–1918.

Painovuosi: 2005
Painos: 1.
Sivumäärä: 320
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Revontuli

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 431

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.


Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.1.2018 15:31

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.