Kuvaus

The Manchurian Candidate / Manchurian kandidaatti

Yhdysvaltain armeijan majuri Bennett Marco (Denzel Washington) kiertää esitelmöimässä siitä, miten hänen joukkueensa koki väijytyksen Persianlahden sodan pyörteissä ja miten kersantti Raymond Shaw (Liev Schreiber) urheudellaan pelasti sotilastoverinsa. Marco kärsii kuitenkin merkillisistä painajaisista, jotka antavat viitteitä siitä, että aavikolla ehkä tapahtuikin jotain ihan muuta kuin hän ja hänen miehensä muistavat.

Shaw on puolestaan sotasankaruutensa ja häikäilemättömän senaattoriäitinsä (Meryl Streep) ansiosta edennyt poliittisella urallaan tavoittelemaan peräti varapresidenttiehdokkuutta. Kaikki epäilevät vahvasti Marcon mielenterveyttä tämän pyrkiessä epätoivoisesti pelottavan salaisuuden jäljille, mutta mitä pidemmälle hän tutkimuksissaan pääsee, sitä pahemmin näyttävät demokratia ja länsimainen yhteiskuntajärjestelmä olevan uhattuna.

Mantsurian kandidaatti on nykyaikaan sijoitettu versio Frank Sinatran ja John Frankenheimerin unohtumattomaksi tekemästä vuoden 1962 elokuvasta. Kylmästä sodasta on siirrytty sotaan terrorismia vastaan ja rahan valta on ottanut entistäkin tiukemman otteen yhteiskunnasta.

Ohjaus: Jonathan Demme

Käsikirjoitus: Daniel Pyne ja Dean Georgaris

Pääosissa: Denzel Washington, Meryl Streep, Liev Schreiber, Jon Voight, Kimberly Elise, Jeffrey Wright, Ted Levine, Bruno Ganz ja Simon McBurney

Kuvasuhde: 1080p / 16:9 / 1.78:1
Alue: B
Ääni: Dolby Digital Surround 5.1 englanti
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti ym.
nordic-julkaisu
Valmistusvuosi: 2004
Kesto: 130 min
K-15

Draama/toiminta/trilleri. Levy on uudenveroisessa kunnossa, kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD-leffoja ja muutamia Blu-ray -leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,50 €
Sulkeutuu 93 vrk 5 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 93 vrk 5 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.