Kuvaus

Huutokuva.net

MARI AULANKO

Johdan itseäni 

GUMMERUS 2006

5.painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut moitteettomat, kansissa vain lievää käsittelyn jälkeä. Takakannen tarran liimajäämä näkyy kuvassa. Postikulut 1,80 € ostajalle.

Tämä kirja ei lupaa ratkaista ongelmiasi eikä tehdä sinusta rikasta eikä hetkessä onnellista, niin muodikasta kuin se olisikin. Se pyrkii ihan muuhun.
Kirjan tekijän oma motto elämässään on irlantilaisen Yatesin käsialaa: "Ihminen ei ole astia, joka täytetään, vaan lamppu, joka sytytetään." Valon syttyminen on aina ihme!
Ehkäpä jokin ajatus tai kohta tässä kirjassa voi toimia kipinänä elämässäsi. Ja kun se kipinä on syttynyt, silloin voi tapahtua - suuriakin. Suuria ihmisen itsensä kannalta.
Tällä hetkellä moni kysyy, miten löytää tasapaina ja rauha elämäänsä kaiken kiireen ja muutoksen keskellä, miten oppia elämään tavallista, hyvää elämää
Se vaatii omien arvojen löytämistä ja tarkistamista. Se vaatii määrätietoista etenemistä valitsemaansa majakkaa kohti unohtamatta, että varsinainen elämä on matkallaolo, ei perilletulo. Ihmisen elämään kuuluvat karikot ja kompuroinnit. Eivät ne mihinkään lopu. Mutta voisinko valita uuden suhtautumistavan niihin ja huomata selvemmin monet elämäni onnen ja autuuden hetket?


Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,20 €
tai
Sulkeutuu 84 vrk 23 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,20 € Sulkeutuu 84 vrk 23 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.